Akademie voor Massage en Beweging | Amsterdam

In het centrum van Amsterdam word je getraind tot erkend en professioneel massagetherapeut, een vak met hart en diepgang. De Akademie verzorgt sinds 1985 een vakopleiding voor massagetherapie, jaartrainingen tot holistisch masseur en massagecursussen. Onze afgestudeerden beginnen een eigen praktijk, passen het geleerde toe binnen hun bestaande werkkring of vinden een werkplek binnen een organisatie. De medische basiskennis van de opleiding voldoet aan de nieuwste eisen, gesteld door de zorgverzekeraars en beroepsverenigingen (de zgn 'Plato-eisen'). 

De Akademie verzorgt introductiecursussen, bedoeld voor iedereen met interesse in persoonlijke ontwikkeling, aanraking, contact, lichaamswerk en massage. Ervaring is niet nodig, zin om op ontdekkingsreis te gaan en jezelf beter te leren kennen, wel! In de tweedaagse Introductiecursus Holistische Massage krijg je de kans kennis te maken met onze unieke werkwijze, waarin je meegenomen wordt in de wereld van het voelen. Ieder weekend is een rijke aaneenschakeling van meditaties, dans, lichaamswerk en massage. Ervaren docenten bieden een veilige omgeving en een heldere structuur, zodat jij ruimte hebt om te voelen wat er in je leeft. Dat is onze kracht en die delen we graag met zoveel mogelijk mensen. 

De Akademie biedt naast de opleiding en introductiecursussen, geaccrediteerde nascholingen voor afgestudeerde massagetherapeuten in drie categorieën: massage/bodywork, dans/beweging en medische basiskennis. We streven naar een aanvullend aanbod op hetgeen in Nederland reeds beschikbaar is. Daarbij zoeken we uitstekende en gerenomeerde (internationale) docenten, specialisten in hun vakgebied.

Over Akademie voor Massage en Beweging | Amsterdam

Agenda Akademie voor Massage en Beweging

november 2018

Introcursus Holistische Massage

ZO 25 nov 10.00 uurMassagecursus
Introcursus Holistische Massage

Kom kennismaken met de holistische massage van de Akademie (ditmaal op twee zondagen)! Wij geloven in heling via het lichaam; uit het hoofd, in je lijf! Een heel nieuwe wereld is daar te ontdekken. Benieuwd? Doe mee om te ervaren of het wat voor je is.
Akademie voor Massage en BewegingAmsterdam

december 2018

Info Avond Akademie voor Massage en Beweging

DI 11 dec 19.30 uurMassageinformatiebijeenkomst
Info Avond Akademie voor Massage en Beweging

Masseren geeft veel voldoening. Je kan echt iets betekenen voor een ander en het brengt jezelf gronding en flow. Een oase van rust in onze hectische wereld! Kom naar de OPEN AVOND en ervaar het plezier van massage geven en ontvangen!
Akademie voor Massage en BewegingAmsterdam
Introcursus Holistische Massage

ZA 22 dec 10.00 uurMassagecursus
Introcursus Holistische Massage

Kom kennismaken een heel weekend lang met de holistische massage van de Akademie! Wij geloven in heling via het lichaam; uit het hoofd, in je lijf! Een heel nieuwe wereld is daar te ontdekken. Benieuwd? Doe mee om te ervaren of het wat voor je is.
Akademie voor Massage en BewegingAmsterdam

januari 2019

Mindful masseren

ZO 27 jan 10.00 uurMassageworkshop
Mindful masseren

Ervaren docenten nemen je mee in de wereld van mindful masseren; uit je hoofd in het lichaam. Ervaring is niet nodig.
Akademie voor Massage en BewegingAmsterdam

februari 2019

Versnelde training Holistisch Masseur

ZO 03 feb 10.00 uurMassagetraining
Versnelde training Holistisch Masseur

De versnelde opleiding tot Holistisch masseur dompel je je onder in de wereld van de massage. Weinig theorie, veel massage en beweging. In 6 maanden leer je veel en er is een grote kans op een stroomversnelling in je persoonlijke groei!
Akademie voor Massage en BewegingAmsterdam

Foto 1 Akademie voor Massage en Beweging Foto 7 Akademie voor Massage en Beweging Klik om te vergroten

Akademie voor Massage en Beweging

Bewust Amsterdam
Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam