Soepel en pijnvrij bewegen | Amsterdam

Heb je klachten waar je al langer last van hebt? Loop je er al enige tijd mee, maar heb je nog niets gedaan? Of juist wel en heeft het nog niet geholpen? Geloof je stiekem dat er niets aan te doen valt?

Ervaring leert dat dit niet hoeft. Vaak zijn juist dit soort klachten met behulp van osteopathie te verhelpen.

De meeste klachten, van hielspoor over buikpijn tot RSI, ontstaan door opgebouwde fysieke of psychische spanning. Verklevingen of blokkades in het lichaam ontstaan, de doorstroming in het bindweefsel vermindert. Dankzij het bindweefsel kan elke individuele cel in je lichaam leven: voeding opnemen, afvalstoffen afgeven, communiceren en zich vermenigvuldigen. Een rem daarop betekent een verzwakking van het zelfherstellend vermogen.

Als osteopaat breng ik de beweeglijkheid en balans in het lichaam terug. Dat doe ik met zachte behandeling van de organen, diepe bindweefselmassage of mobilisaties.

Daarnaast geef ik ook individuele of privéelessen in de MELT Method, een simpele zelfhulp methode om gezond, jeugdig en pijnvrij te blijven.

Mijn consulten duren een uur. Vaak voel je na enkele behandelingen al een duidelijke verbetering. Soms zijn meer behandelingen nodig, vooral bij langer bestaande klachten.

Wil je weten of ik je bij jouw klachten kan helpen, bel me dan graag.

Over Michael Pallat | Amsterdam

Mijn hele leven al heb ik een fascinatie voor de relatie lichaam-geest-ziel. Ik volgde een yoga opleiding, een groepstherapeutische scholing en de opleiding osteopathie. Ik ben aangeraakt en geïnspireerd door vormen van bodywork waarin het diepe opengaan in het lichaam hand in hand gaat met het verantwoordelijk en liefdevol omgaan met de innerlijke processen.

In mijn praktijk voor osteopathie help ik je houdings- en bewegingspatronen te bevrijden van spanning en pijn zodat je weer pijnvrij en soepel, oprecht en vrij kunt bewegen.

Diepe bindweefselmassage, bevrijding van de ademhaling en orgaanmassage zijn de pijlers van mijn werk. Om je te ondersteunen in je proces van heling en zelfredzaamheid geef ik individuele en privéelessen in de MELT Hand & Foot zelfbehandeling. Kijk voor meer informatie op mijn website en neem contact op met mij bij vragen.

Op je gezondheid en misschien tot binnenkort bij mij in de praktijk!

Agenda Osteopathie Michael Pallat


Foto 1 Michael Pallat Foto 2 Michael Pallat Foto 5 Michael Pallat Klik om te vergroten

Osteopathie Michael Pallat
Michael Pallat


Professionals in de categorie Osteopathie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!