Persoonlijke ontwikkeling door lifecoaching | Amsterdam

Wat is reiki?

Het woord Reiki is een Japanse term voor energie, voor evenwicht op meerdere niveaus. 

Reiki kun je zien als een prachtig soort gereedschap. Het is een behandelwijze voor lichaam en geest. Het brengt rust, balans en ontspanning. Dat is dan ook precies wat wordt ervaren tijdens een Reikibehandeling. Een reiki behandelaar brengt energie en het geheel als mens in balans. Daardoor is het lichaam en, heel belangrijk, de geest in staat te helen. Helen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Reiki is een liefdevolle manier van helen, heelwording door handoplegging via verschillende posities op het lichaam. Soms wordt ook met gebruik gemaakt van symbolen. 

Reiki kan vele soorten gezondheidsklachten, zoals eenzaamheid, stress, depressien, relatieproblematiek, verslavingsproblematiek, ouder worden beter hanteerbaarder maken.

Raymond Brockotter is ingewijd in de Usui Shiki Reiki Ryoho methodiek en is daarmee een erkende en geoefende reiki behandelaar. Deze methodiek is een traditionele eeuwenoude behandelingsmethode gebaseerd op mondelinge overdracht. Hij bezit de 1ste en 2de graad en is nu in opleiding voor de derde mastergraad. Hij hanteert een strikte ethische code en leeft de reiki basisbeginselen.

Hij wil liefdevol zijn kennis, kunde en vakmanschap inzetten voor mensen die reiki nodig hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Gun jezelf gezondheid en geef je op door je aan te melden:

bel/whatsapp: 0614528377

Voor informatie kijk op zelfregie.amsterdam

Over Raymond Brockotter | Amsterdam

Mijn werk als spititueel heler is blijvend in ontwikkeling. Ik werk vanuit en met de mens zelf. Daar begint de oplossingsrichting. Nooit van buitenaf! Ieder mens "weet" wat deze nodig heeft, maar heeft dat niet altijd (meer) bewust. Daardoor onstaat verwijdering van ware vreugde en tevredenheid. Met als gevolg stress, disharmonie en achteruigang. Ik sluit bij jou aan, stel je vragen, geef je suggesties en samen vinden we nieuwe mogelijkheden en verbeteringen.

Mijn motto is hoe beter jijzelf kent en ervaart, hoe makkelijker de wereld om je heen is. Maak het jezelf niet te moeilijk. Het leven is simpel en eenvoudig. Vind jouw weg.


Ray Key
Raymond Brockotter


Professionals in de categorie Persoonlijke Begeleiding

Acupunctuur Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenwerk Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!