Praktijk voor Shiatsu, Lichaamswerk, Acupunctuur en Stilte Coaching | Amsterdam

Koen is een toegewijd therapeut, hij weet je op diepere energetische lagen te raken en brengt je zo in contact met je essentie. Deskundigheid en veiligheid kenmerken zijn manier van werken. 

Als Tao-teacher ontwikkelde hij een sterk energetisch bewustzijn. Hierdoor, en door zijn jarenlange deelname aan retraites van advaita leraar Isaac Shapiro, heeft hij zich sinds 2012  ook ontwikkelt als stiltecoach en biedt hij vanuit die kwaliteit zijn sessies live en online aan. 

Koen: “Los van technieken laat ik me graag leiden door de wijsheid van het lichaam. Het is elke keer weer fascinerend als ik iemand werkelijk in zijn of haar wezen kan ontmoeten. In die verstilling kan alchemie ontstaan en vindt werkelijke heling plaats.”

Mensen met zeer uiteenlopende achtergrond en klachten komen naar Koen toe, waaronder veel coaches, managers en musici. Ook zij die ondersteuning of aanvulling zoeken in hun therapeutisch proces weten de weg naar zijn praktijk te vinden. 

Behalve vierjarige specialisaties in acupunctuur, shiatsu en in bodywork put Koen uit de volgende disciplines waarin hij intensief les heeft gehad: taoïstische orgaan massage (chi nei tsang), cranio sacraal therapie, energetisch bodywork, central channel release, voetreflexologie, viceraal therapie, fascia therapie, rebalancing en Esalen massage.    

Het tarief van een sessie is 70 euro voor een uur, 95 euro voor anderhalf uur. De sessie worden deels vergoed door de zorgverzekeraar.

Over Koen Tangelder | Amsterdam

Koen: “Mijn leven is rijker geworden naarmate ik meer mijn lichaam ging bewonen. Dank daarvoor aan al mijn leraren en grote dank aan het miraculeuze lichaam en Leven zelf. Ik ben er iedere dag weer door gefascineerd en voel diepe motivatie dit door te geven.”

Koen (1957) was aanvankelijk antropoloog en beoefent sinds 1998 taoïstische meditatie en beweging. Hij geeft als Tao teacher ruim 14 jaar les, zowel aan groepen als op individuele basis en in organisaties. Hij is ook acupuncturist en voorts shiatsu therapeut  en bodyworker met ruim 20 jaar ervaring. Door zijn rijke achtergrond leest hij een lichaam als geen ander en voelt feilloos aan waar je spanning vasthoudt. Zijn achtergrond als Taotrainer maakt hem tot een sterk energetisch behandelaar met een helder invoelend vermogen.

Als Tao teacher staat hij bekend om zijn uiterst heldere en rustige manier van lesgeven. Hij weet zijn ruime kennis van de Oosterse geneeswijzen te verweven in zijn lessen en je op ongedwongen wijze en met enthousiasme mee te voeren. 

Koen: “Ik geef les met toewijding en geduld. En met humor. Als jij hiervoor openstaat wordt het zeker een heel boeiende en fijne ervaring. Ik verheug me erop je te ontmoeten!” 

Geoefend of ongeoefend, voor ieder die wil leven vanuit eenvoud en essentie, in een bezield lichaam. 

De juiste plek voor een lichaamsbehandeling die je écht zal raken en voor meditatie, beweging (chi kung en yoga) en bewustwording gebaseerd op eeuwenoude Chinese wijsheid.    


Professionals in de categorie Shiatsu Therapie

Acupunctuur Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenwerk Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!