Acupunctuur bij onverklaarde buikpijn & darmklachten

Health Oasis
Amsterdam

Acupunctuur in Amsterdam gespecialiseerd in onverklaarde buikpijn, darmklachten en spanning & stress gerelateerde spijsverteringsproblemen. Naast de fysieke aspecten die hierbij mee spelen, is er eveneens aandacht voor emotionele & mentale aspecten.

Health Oasis Acupunctuur Amsteram richt zich specifiek op onbegrepen buikklachten, aanhoudende darmklachten, opgezette buik, maagpijn en spijsverteringsproblemen. De aanpak is holistisch van aard, waarbij de eeuwenoude kennis van Chinese Geneeskunde en andere tradities wordt gecombineerd met de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

In mijn praktijk combineer ik Acupunctuur met Chi Nei Tsang buikmassage en voeding & leefstijl coaching. Op deze manier worden de klachten van meerdere kanten aangepakt en de synergie die hiervan uitgaat is van belang bij deze hardnekkige problematiek. 

Heb je je voeding al aangepast, je leefstijl hier en daar bijgeschaafd maar heb je nog steeds last van gedoe in je buik? 

Ben je benieuwd naar een meer integrale aanpak van je klachten? 

Ontdek wat mijn programma voor jou kan betekenen. Via deze link boek je eenvoudig een gratis consult in mijn online agenda. 

shealthoasis/gratis-consult/ 

Over Health Oasis

Gezondheid, energie, voeding, fit zijn en de invloed hiervan op ons gevoel van fysieke, emotionele en geestelijk welzijn hebben me altijd op positieve wijze in hun greep gehad. In eerste instantie lag mijn focus daarbij op voeding en sinds 2005 richt ik me op het het geven van holistische voedingsconsulten, met als speerpunt een op de persoon toegesneden benadering. Elk lichaam werkt anders, ieders situatie is anders, geen one size fits all.

Mijn persoonlijke interesse en ervaringen met vastenkuren sijpelden op een gegeven moment door in mijn werk. Ik realiseer me terdege dat vasten en ontgiften niet iedereen aanspreekt, maar veranderingen doorvoeren in voedingspatroon en levenstijl vinden nu eenmaal meer vruchtbare grond in een schoon lichaam. Van 2014 tot 2018 heb ik met name in Zuid Oost Azie gewoond en ben werkzaam geweest als Health & Detox Manager in Thailand.

Om nog meer resultaat te behalen in het opschonen van het lichaam, voor pijn vermindering en om de reset nog een extra boost te geven, ben ik me in deze jaren verder gaan professionaliseren in diverse holistische therapieën. Deze zijn allen gericht op het opheffen van energetische stagnaties, verklevingen en blokkades. Het stimuleren en bevorderen van de circulatie van energie, bloed en lymfe kickstart namelijk het zelfhelend vermogen van het lichaam

In 2021 ben ik Cum Laude afgestudeerd aan Shenzhou Univeristy of Chinese Medicine. Sindsdien combineer ik Chi Nei Tsang buikmassage met acupunctuur, voeding & leefstijl coaching.


Health Oasis

Willie Meester

Sloterkade, 148H
1058HN Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Acupunctuur bij onverklaarde buikpijn & darmklachten