Bewuste marketing en promotie voor professionals die vanuit hun hart ondernemen | coaching | Amsterdam

Bewuste marketing
Je onderneemt vanuit je hart. Je wens is ook in je marketing authentiek te zijn. Omdat dat sowieso is hoe jij andere mensen en de wereld benadert. Je wilt doen wat voor jou klopt. Maar hoe zorg je er dan voor dat je goed zichtbaar en vindbaar bent?
Bewuste marketing, kiezen voor je authentieke zelf in je uitingen, past juist bij professionals die vanuit hun hart ondernemen. Waardoor zij beter zichtbaar worden in al hun eigenheid. En ook nog eens precies de juiste mensen aanspreken.

Jij onderneemt vanuit je hart
en wil zichtbaarder zijn, passend bij jouw eigen stijl. Dat kan gaan over het vinden van jouw niche en ideale klant, of je strategie. Of juist concreet, over teksten op je website, folder, SEO-advies. Als sparring partner zet ik graag mijn marketingcommunicatie-kennis voor je in.

Heb je interesse samen te onderzoeken hoe en of dat voor jou werkt? Stuur dan een mail of bel voor een kennismakingsgesprek.

Over Saskia Hansen | Amsterdam

Passie
Als ik iets ben, ben ik een mens. En dat vind ik soms doodeng, maar is meestal levensecht.

Sinds vijftien jaar ben ik een verzachtingsproces ingegaan. Noodgedwongen, door een burn out. Niet meer mijn eigen zachtheid overschreeuwen, maar erbij blijven. En dat ook steeds meer aan anderen durven laten zien. Daarin beweegt nog steeds van alles. Je raadt het al 'de kracht van kwetsbaarheid' van Brené Brown raakt me in de kern. Ik houd van mensen die ook mens durven zijn, die zich kwetsbaar op durven stellen. Niet omdat dat moet, maar als het kan.
Leven vanuit een passie, ook in je vak; met vonkelingen in de ogen over werk en klanten praten. Jezelf niet achter een masker verstoppen, maar volledig mogen en kunnen zijn. Hoe heerlijk is dat!

Bewuste marketing
Dat is míjn passie, bewuste marketing. Zijn wie je in essentie bent, ook in hoe je als professional naar buiten toe treedt. Bewust kiezen voor een marketing die klopt bij jouw eigen stijl, jouw manier van zijn. Niet jezelf overschreeuwen, maar zijn. In mijn geval is dat zachte marketing, integer. En ja, daar ben ik nog volop mee aan het stoeien. Vooral door te doen, te ervaren en voelen wat klopt. En dan kijken waar mensen op reageren. Die combinatie, die puzzel, blijft bewegen. En doet bewegen.

Verbinding
Verbinding is een uitgekauwd woord, maar het is mijn levensadem. Van hoofd tot hoofd, hart tot hart, brainstormen. Onderdeel zijn van iets wat uitstijgt boven mezelf blijft me verwonderen. En maakt me blij, geeft mijn creativiteit en inspiratie vleugels. Niet altijd, maar verrassend vaak.

Verder schrijf ik graag en doe frequent aan intuïtief schilderen. Mooi om te zien wat er gaat stromen door vanuit je gevoel verf op een wit doek te kwasten. Hoofd leeg, gevoel aan :)

Bewust Amsterdam
Saskia Hansen


Professionals in de categorie Communicatie en presentatie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam