Systemisch coaching en training | Amsterdam

"Wie anders is is vaak meer zichzelf dan anderen"

Coach: Elk probleem zichtbaar of onzichtbaar heeft een oorsprong in een eerder stadium. Gezamenlijk onderzoeken wij de onderliggende (familie) dynamieken. Als je bij de oorsprong een shift kan maken dan ervaar je niet meer de zgn duw- of trekkracht van die dynamiek. Je krijgt daarmee een ander perspectief op de situatie waarin je meer  ruimte ervaart om in vrijheid je eigen keuzes te maken.

In mijn werk als coach merk ik dat ik gemakkelijk aan kan sluiten bij de gevoelswereld van de cliënt. Samen gaan we op zoek naar de verborgen dynamieken en de daarbij behorende belemmerende overtuigingen. Door het toepassen van tal van technieken (o.a. PSCHY_K),  is het soms bedriegelijk eenvoudig om die belemmeringen om te vormen naar meer helpende overtuigingen. Wees welkom!

Samenwerking: In werk vaak samen met andere trainers en organisatieadviseurs waarbij ik mijn kennis, ervaring en inzichten als manager en systemisch coach inzet. Wat wil hier gezien worden of juist niet! Neem contact op met vragen over beschikbaarheid!

Supervisie/advies: Heb je behoefte om te sparren over je aanpak en/of werkgerelateerde problemen in je werk (trainer/ projectleider) aarzel dan niet en maak eenmalig of periodiek een afspraak!

Ik werk als Systemisch coach en trainer. Dat betekent concreet dat ik o.a. vanuit de systemische wetmatigheden, niet aleen kijk naar de bovenstroom maar vooral oog heb voor de onderstroom in organisaties, teams en individuen.

Over Trui Simmelink | Amsterdam

"Mijn passie brengt mij naar het veld van aandacht, mag ik jou daar ontmoeten?"

Ik ben mijn loopbaan begonnen als A verpleegkundige (inservice) in het ziekenhuis. Het bijstaan van mensen in een kwetsbare periode van hun leven heeft mij altijd geïnspireerd. Met name de palliatieve en terminale zorg hebben mijn warme belangstelling. Na de V-HBOV heb ik aansluitend Algemene Sociale Wetenschappen (gezondheidstudies) gestudeerd specifiek gericht op veranderingsprocessenin de zorg. Na vele jaren te hebben gewerkt als projectleider en manager in de zorg ben ik gaan werken als projectleider patiëntenorganisaties en -empowerment bij KWF Kankerbestrijding.

Het was mijn wens om mijzelf nog een keer opnieuw uit te vinden: "Wat wil er ontstaan als ik de ruimte krijg zonder te duwen en trekken?" Al snel kwam ik uit bij een opleiding Systemisch werk (familieopstellingen) bij TCT opstellingen van Eveline Hogeweg. Na de opleiding heb ik daar nog 1 jaar mogen assisteren bij de volgende jaargroep. Hierna ben ik verder gegaan met een opleiding Systemisch coachen (organisatie en individu) bij Paul Zonneveld en Martin Breed. Heerlijk ik geniet intens van de helende processen die ik zag in organisaties, teams en individuen. Ik ben thuisgekomen.

Tot slot heb ik een PSCH_K basis- en advanced opleiding gedaan bij Paula van der Werff. Het is een bedrieglijk eenvoudige techniek in het transformeren van belemmeringen die veel voor mij betekent in mijn persoonlijke en zakelijke leven.

Vrijwilligersfuncties: Ik ben 9 jaar vice-voorzitter geweest van een oncologische patiëntenorganisatie en ik ben mede initiatiefnemer van Death Cafe Nederland, een sociale beweging die de missie heeft de dood bespreekbaar te maken in het sociale domein. Kijk voor meer info op facebooksite van Death Cafe Nederland.


Foto 1 Trui Simmelink Klik om te vergroten

Trui Simmelink


Professionals in de categorie Familie- en systeemopstellingen

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam