Haptotherapeut | Amsterdam

april 2020:

Aangezien in-het-echt kennismaken momenteel niet mogelijk is, bied ik de optie om middels beeld bellen alvast kennis te maken met mij en haptotherapie zodat je wanneer dat weer mogelijk direct met haptotherapie van start kunt.

Haptotherapie is een begeleidingsvorm die verschillende technieken combineert om jou weer goed in je vel te laten voelen. In de haptotherapie staat het idee centraal dat ervaringen en herinneringen opgeslagen liggen in het lichaam. Wanneer je met je verstand zo over een ervaring heen stapt dan is het goed mogelijk dat deze toch in je lichaam zit. Dit kan zich uiten in spanningen in je lijf, bepaalde gewoontes die je niet prettig vindt, of moeizame relaties met andere mensen. Met een combinatie van gesprekken, ervaringsoefeningen en gerichte aanraking proberen we in de haptotherapie contact te maken met deze herinnering en er op een nieuwe manier mee om te gaan. We zoeken daarbij de balans tussen lichaam, verstand en gevoel die je sterk in het leven laat staan. Door aanraking kom je weer in contact met je gevoel, de ervaringsoefeningen maken je bewust van jouw omgang met je omgeving en door de gesprekken leer je verstand en gevoel weer op een lijn te brengen. Tezamen leidt dit er toe dat je beter om kunt gaan met jezelf, je omgeving en verschillende situaties.

Esther Molenaar

Amsterdam

haptotherapie-esther

Over Esther Molenaar | Amsterdam

Beweging is voor mij erg belangrijk. Als kind ging ik al huppelend naar de balletles. Dans heeft een belangrijke motiverende rol gespeeld in mijn leven, in de vorm van klassiek ballet, moderne dans, dansen op rollerskates en Vinyasa yoga. Maar beweging is meer dan fysiek actief zijn. Het is ook een innerlijk proces, beweging in het leven, blijven groeien en mijzelf ontwikkelen.

Vanuit mijn opleiding psychologie en haptotherapie, mijn jarenlange werkervaring als loopbaanbegeleider van musici en artiesten, maar zeker ook in combinatie met mijn persoonlijke ervaringen, draag ik graag bij aan jouw beweging terug naar je eigen unieke en vitale ik. Mijn stijl van werken is jong, energiek en altijd met diepgang. Je komt bij mij in een veilige omgeving terecht waarin je concreet en heel gericht gaat werken aan je doel.


Foto 2 Esther Molenaar Foto 4 Esther Molenaar Klik om te vergroten

Haptotherapie-Esther
Esther Molenaar


Professionals in de categorie Haptonomie & Haptotherapie

Acupunctuur Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenwerk Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!