Breintraining door NeurOptimal-neurofeedback. Ouder-kind samen trainen | Amsterdam

Rust, focus en helderheid in het hoofd, dat is waar Optimal Insight Amsterdam Neurofeedback& Breinfitness voor staat!
Bij slaapklachten, emotionele klachten, ADHD en ADD.

In mijn praktijk aan huis verzorg ik de NeurOptimal neurofeedbacktrainingen in Amsterdam en omstreken voor zowel kinderen als volwassenen. NeurOptimal is de modernste en meest geavanceerde vorm van neurofeedbacktraining die er op dit moment is.

Neurofeedback training is een natuurlijke en volkomen veilige methode om je brein te trainen en fit te houden. Met behulp van de training leren je hersenen om je lichaam, je emoties, je cognitief functioneren en je gedrag harmonieuzer, soepeler en efficiënter te besturen. Je werkt rechtstreeks aan de oorzaak van klachten (zoals bv. gedrag en leerproblemen, slaapklachten, stress) zonder bijwerkingen en zonder medicatie. Het resultaat van een serie trainingen is: rust, focus en helderheid. Je waak/slaapritme herstelt, je angsten reduceren, je ontspant makkelijker, je komt in je kracht te staan. Dit geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Deze resultaten zijn blijvend. Je ervaart persoonlijke groei en innerlijk vrede.

Je hersenen zijn het centrale regelmechanisme van alles in je leven en spelen dus een centrale rol in je geestelijk en lichamelijk welzijn. Door een effectief en efficiënt functioneren van je hersenen, verbetert de kwaliteit van je leven. De effecten hiervan zijn op alle lagen prettig merkbaar: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Je bent van harte welkom voor een gratis orienterend gesprek

 

 

Over Marijke van Dellen | Amsterdam

Mijn naam is Marijke van Dellen. In 1997 startte ik met mijn eigen praktijk, Insight-centrum voor EMPOWERMENT. Daarin gaf ik therapie aan mensen met (ernstige) angstklachten. In 2005 ontdekte ik NeurOptimal neurofeedbacktraining, een zeer geavanceerde vorm van breintraining en sindsdien ben ik mij gaan richten op breintraining en breinfitness. Kortom alles wat met het brein en de gezondheid van het brein te maken heeft. Inmiddels werk al meer dan 12 jaar met deze zeer geavanceerde neurofeedback software van het Zengar Instituut in Canada en heb ik al vele honderen kinderen en volwassenen geholpen meer rust, helderheid en focus in het hoofd te krijgen.

Ik heb een 4-jarige HBO opleiding tot Poly-energetisch therapeut, een 4-jarige opleiding als natuurgeneeskundig kinesioloog met specialisatie brein-chemie (neurotransmitters en hormonen) en ik ben gecertificeerd Master Neurofeedbacktrainer door het Zengar Instituut in Canada. Tot slot heb ik nog een vierjarige opleiding gevolgd bij een sjamaan van de Four Winds Society.


Inmiddels heb ik een heel leven achter de rug en hopelijk ook nog een vol en rijk leven voor de boeg. Twee scheidingen verder, vier keer ergens anders opnieuw begonnen, steeds toegenomen in kracht en flexibiliteit om weer opnieuw een succes van mijn leven te maken.

Mijn coaching en begeleiding stoelt dan ook niet alleen op kennis, maar vooral ook op ervaring en inzicht in hoe het soms gaat in het leven. Ik zoek samen met jou hoe jij daar op een voor jou beste wijze mee om kunt gaan.

 


Foto 1 Marijke van Dellen Klik om te vergroten

Optimal Insight Amsterdam - Neurofeedback & Breinfitness
Marijke van Dellen


Professionals in de categorie Kinderen-Ouders

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam