Op bewuste manier het leven van je dromen vormgeven - dat is Creative Consciousness Coaching | Amsterdam

Als Creative Consciousness Coach zet ik mensen in hun kracht om dat leven te leiden waar ze van dromen door ze in contact te brengen met hun diepste verlangens en intuïtie. 

De methode van Creative Consciousness (CC) is ontzettend krachtig en gaat uit van twee basis pijlers: 1) wij zijn de creator/schepper van ons eigen leven en om volledig gebruik te kunnen maken van deze kracht moeten we ons 2) bewust zijn van welke gevoelens en overtuigingen ons handelen beïnvloeden. Gedurende een CC-cyclus krijg je handvatten en tools die je laten zien wat je eerder niet zag. Je wordt je bewust van wat je blokkeert en remt. En met dit nieuwe perspectief op jezelf en je leven ga je aan de slag en ga je creëren wat je écht wilt.

Het is een prachtige/krachtige reis waarin ik je begeleid om het heft in eigen handen te nemen, op jezelf te kunnen vertrouwen en dit je nieuwe manier van leven te maken.

Ik zie een beeld voor me van een adelaar – in potentie krachtig en sterk – die het liefst zijn vleugels wil uitslaan, maar vergeten is dat hij kán vliegen. Aan het eind van de coachingcyclus staat-ie aan de rand van zijn nest met z’n vleugels helemaal uitgeklapt, klaar om het leven tegemoet te vliegen. Dat is wat ik mensen meegeef: vertrouwen en een nieuw perspectief.” ~ Karolien

Over Karolien Lammens | Amsterdam

Me Time - yoga & coaching (MTYC) is de naam waaronder Karolien yogalessen geeft en coaching aanbiedt binnen de methodiek van Creative Consciousness.

Ik zie mijzelf als een gids. Deze eigenschap loopt als een rode draad door dat wat ik doe: mijn vroegere werk als reisbegeleider in Latijns-Amerika, de yogalessen en de coaching. Ik begeleid mensen in hun ontdekkingstocht naar zichzelf. Niet als iemand die de weg weet, maar wel iemand die meekijkt, de juiste omstandigheden helpt creëren en de juiste vragen weet te stellen.

De methode van Creative Consciousness (CC) is ontzettend krachtig en gaat uit van twee basispijlers: 1) wij zijn de creator/schepper van ons eigen leven en om volledig gebruik te kunnen maken van deze kracht moeten we ons 2) bewust zijn van welke overtuigingen ons handelen beïnvloeden. Gedurende een CC-cyclus krijg je handvatten en tools die je laten zien wat je eerder niet zag. Je wordt je bewust van wat je blokkeert en remt. En met dit nieuwe perspectief op jezelf en je leven ga je aan de slag en ga je creëren wat je écht wilt.

“Ik zie een beeld voor me van een adelaar – in potentie krachtig en sterk – die het liefst zijn vleugels wil uitslaan, maar vergeten is dat hij kán vliegen. Aan het eind van de coachingcyclus staat-ie aan de rand van zijn nest met z’n vleugels helemaal uitgeklapt, klaar om het leven tegemoet te vliegen. Dat is wat ik mensen meegeef: vertrouwen en een nieuw perspectief.” ~ Karolien


Foto 1 Karolien Lammens Klik om te vergroten

Me Time - yoga & coaching
Karolien Lammens


Professionals in de categorie Coaching - Leiderschapscoaching

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!