Duik in je volste zijn. Voor heldere inzichten, levenskracht en bewegingsvrijheid. | Amsterdam

JIJ BENT ZOALS DE ZEE

Jouw leven is als een zee. Altijd in beweging. Krachtig als golven op stormachtige dagen. Je kent wilde fases in je leven en ook periodes die kabbelend voorbij gaan. Soms lijkt je wereld troebel en dan, ineens, als vanuit het niets, wordt alles weer helder. Vaak beweeg je mee met eb en vloed, soms loop je tegen de klippen op. Je verlangt naar onbekende kusten of juist naar een thuishaven.

Mijn naam is Michelle van der Zee. Ik ben geboren en getogen aan zee. De zee is mijn inspiratiebron voor de rijkdom van de essentie en potentie die in iedereen te vinden is. Ik begeleid mensen in hun proces bij zelfontplooiing en bewustzijnsontwikkeling.

Ben je gestrand op een punt in je leven waar het niet langer klopt voor je? Heb je het gevoel alsof je bent vastgeraakt op een zandbank? Heb jij behoefte om de diepte van jouw zee te ontdekken? Verlang jij ernaar om in harmonie met jezelf en jouw omgeving te leven? Wil je meer bewegingsvrijheid en levenskracht ervaren? Kortom; wil je leven vanuit wie je wezenlijk bent? Ik begeleid je graag in de diepte van jouw avontuur.

Over Michelle van der Zee | Amsterdam

Ik ben opgegroeid in IJmuiden aan Zee, daar liggen mijn roots. De stormachtige jonge jaren in mijn leven hebben mij vormgegeven en de koers uitgezet. Ik ben regelmatig tegen de stroom ingezwommen en in de diepte van de zee gedoken.

Zo ontdekte ik de vele facetten van mijzelf en de koers die mij past. Het kind dat ik was, is opgegroeid tot de vrouw die ik nu ben. Ik woon samen met mijn partner en dochter in Amsterdam, de stad waar ik mij thuis voel. De zee uit mijn jeugd draag ik in mijn hart. Symbool voor wie wij in essentie zijn, als metafoor voor ons rijke innerlijke zijn.

Gedurende de afgelopen 10 jaar heb ik mensen begeleid in hun proces van zelfontplooiing en bewustzijnsontwikkeling. Dit deed ik vanuit The Respect Company; mijn praktijk voor coaching, counseling, therapie en yoga.

Mijn achtergrond ligt in het bedrijfsleven, waar ik vanuit verschillende HRM rollen steeds meer betrokken ben geraakt bij de ontwikkeling van organisaties en medewerkers. In die tijd heb ik mij psychologisch geschoold en de opleiding Transactionele Analyse afgerond.

Vanuit mijn interesse om het lichaam te betrekken in het therapeutische proces en mijn nieuwsgierigheid naar het energetische aspect hierin, heb ik twee Hatha yoga opleidingen gevolgd. Verder heb ik me verbonden aan het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie, Bodymind Opleidingen, School of Life en Vijnana Yoga, waar ik verschillende vervolgopleidingen, workshops en leer-therapieën heb gevolgd.


Foto 1 Michelle van der Zee Foto 2 Michelle van der Zee Foto 3 Michelle van der Zee Klik om te vergroten

Duik in je volste zijn | Michelle van der Zee
Michelle van der Zee


Professionals in de categorie Lichaamsgerichte Therapie

Acupunctuur Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenwerk Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!