Danscoaching Lab020 | Amsterdam

Lab020, een laboratorium in Amsterdam.

Een lab zonder witte jassen en reageerbuisjes, maar met een dansvloer. Een levenslab, waar we in woord en beweging onze gedachten, gevoelens en gewoonten onderzoeken. Een plek om te experimenteren met nieuwe manieren van doen en zijn.

Welk deel van jezelf en je leven wil jíj graag onder de loep leggen?

Kom naar de dansstudio, mijn lab, en we gaan samen op onderzoek. De methodiek is danscoaching, een vorm van coaching met behulp van dans. We bespreken eerst kort waar je voor komt en daarna ga je bewegen. Je danst vrij, zonder choreografie; het hoeft niet mooi of in de maat te zijn. Het gaat om jouw eigen expressie en ervaring. Na elke dans reflecteren we daar kort op en geef ik je een vervolgopdracht. Zo onderzoek je de vragen en thema’s uit je leven niet alleen door erover te praten, maar ook door erover te bewegen. Zo benut je de wijsheid van de geest én het lichaam.

Boek een individuele sessie van anderhalf uur en dan gaan we gauw op ontdekking, in het mooie ‘lab’ bovenin theater de Cameleon in Amsterdam.

Over Margje van Weerden | Amsterdam

Ik ben een veelzijdige creatieve ondernemer en werk als jurist, docent, performer en coach. Dans is mijn goeroe, die me steeds begeleidt in mijn persoonlijke ontwikkeling.Yoga bracht me weer in mijn lijf, salsa geeft levensvreugde, burlesque vormt een sensuele, vrouwelijke uitlaatklep in een mannenwereld en kizomba leert me veel over flow, connectie en overgave.

Ik zocht een methode om aan anderen over te brengen wat dans voor je kan doen. Deze ontdekte ik in de opleiding danscoaching, die ik afrondde in juli 2018. Nu geef ik individuele sessies en groepslessen in het prachtige theater De Cameleon in Amsterdam. Wees welkom.


Foto 1 Margje van Weerden Foto 2 Margje van Weerden Foto 3 Margje van Weerden Klik om te vergroten

Lab020
Margje van Weerden


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenwerk Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!