Zijnsoriëntatie | Amsterdam

Zijnsgeoriënteerde levenskunst is speciaal voor de wereldse westerse mens, die zichzelf nabij, wil leven vanuit vrijheid en zorgeloosheid. Dit schept helderheid en ruimte op ieder levensgebied. (Relatie)coaching, meditatie, cursus Gezonde Zelfliefde.

Over Juliette Bonarius | Amsterdam

Toen ik in 2011 verlangde naar meer schoonheid en gemak in mijn leven schreef ik me in voor de 6-jarige Zijnstraining aan de School voor Zijnsorientatie in Utrecht. Daar leerde ik wat mij ervan weerhield om mijn leven vanuit vrijheid en gemak vorm te geven en ook om dit als leraar door te geven aan anderen.  

Zo heb ik geleerd mijn gewicht in Zijn te leggen, in mijn vrije, spontane en liefdevolle aard. Alles wat leeft in mij en alles dat bestaat is een vorm van Zijn. Mijn leven is hierdoor dieper en betekenisvoller geworden en mooier en liefdevoller. Maar ook steviger en doelbewuster. Zijn is voor mij een meest vervullend uitgangspunt, waarin je jezelf ten diepste leert kennen, in vrijheid, in liefde en helderheid én in het grootste ongemak. Zijn is all-included en dat maakt het zo compleet en zo prachtig. ‘Rusten in Zijn en doen wat je wilt’, daar gaat het over wat mij betreft.  

In mijn praktijk eengelukkigmens in de Jordaan Amsterdam bied ik coaching, relatie coaching en een divers groepsaanbod aan, zoals de cursus Gezonde Zelfliefde. In het Integraal Medisch Centrum in A'dam-West bied ik coaching en relatie-coaching aan. Daarnaast assisteer ik regelmatig op de School voor Zijnsorientatie en ben ik lid van de Beroepsvereniging van Zijnsgeoriënteerde leraren. Ook ben ik een van de coaches van De Baak. Naast mijn praktijk free-lance ik regelmatig voor Ebbinge (Leergangen) en Meritt IT.


Foto 1 Juliette Bonarius Foto 2 Juliette Bonarius Foto 3 Juliette Bonarius Klik om te vergroten

EENGELUKKIGMENS
Juliette Bonarius


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam