Coaching voor ondernemende types met een gevoelige kant | Amsterdam

Herken je dit?Jij hebt twee kanten in jou, die op het eerste gezicht tegenstrijdig lijken.

  • Aan de ene kant ben je een ondernemend type en heb je veel talent.
  • Maar je hebt ook nog een gevoelige kant: je voelt snel aan wat anderen nodig hebben en of er iets ‘mis is’. 

Lang kon je deze twee kanten in jou redelijk balanceren, maar de laatste tijd loop je vast. Vaak gebeurt dat op de twee gebieden die ons het meest raken en de meeste invloed hebben op ons geluk, namelijk werk en liefdesleven.

Je wordt al wat ouder en je maakt je zorgen of je jouw pad ooit nog gaat vinden. Is het al te laat en moet ik maar genoegen nemen met wat ik heb? Is dit het werk tot mijn pensioen en is dit de partner met wie ik oud ga worden?

HOE ZOU HET ZIJN ALS:

  • Je met zelfvertrouwen, rust en energie datgene doet waar je voldoening in je werk voelt en een fijne liefdevolle relatie hebt.
  • En dat je in de toekomst zelf je pad kan blijven vinden zonder dat je nog een coach nodig hebt.

Ik hou van mensen zoals jij, die snel denken en doen, en tegelijkertijd een groot empathisch vermogen hebben. Dat zijn grote kwaliteiten, als je weet hoe je ze kunt ‘besturen’.

Bij mij vind je geen ellenlange trajecten, maar korte, eerlijke en intense sessies. Want jij wil niet aan het handje genomen worden, maar snel weer vooruit. 

Over Alex Berendsen | Amsterdam

Jaren geleden beleefde ikzelf twee crises

Eerst werd ik door een reorganisatie ‘overbodig’ en zag ik mijn gedroomde carrière als succesvolle bankier in rook opgaan

Daarna bereikte ook mijn liefdesleven een dieptepunt en vroeg ik mezelf af of ik gedoemd was alleen en liefdeloos door het leven te gaan.
 
Ik kwam erachter dat de meeste gangbare therapieën en methodes mij niet verder hielpen. Ze bleven aan de oppervlakte van mijn probleem. Totdat ik de ‘reis van de held’ tegenkwam. Een prachtige methode die op het oog tegenstrijdige elementen in mijn karakter heel goed kon vangen: het extraverte en het introverte. Het krachtige en het gevoelige.
 
Een nieuwe wereld opende zich voor mij. Ik leerde mijn eigen innerlijke stem weer horen, en ontdekte dat hier mijn eigen moeiteloze kracht zit: het begeleiden van mensen die een enorme potentie hebben, zolang ze goed afgestemd zijn op zichzelf en hun eigen ‘gebruiksaanwijzing’. Dat is nu wat ik met veel liefde en energie doe.

Ik hou van mensen zoals jij die snel denken en doen, en tegelijkertijd een groot empathisch vermogen hebben. Dat zijn grote kwaliteiten, als je weet hoe je ze kunt ‘besturen’.Je bent welkom om in een kennismakingsgesprek te kijken of we een klik hebben en ik je verder kan helpen.


Foto 1 Alex Berendsen Foto 2 Alex Berendsen Foto 3 Alex Berendsen Foto 4 Alex Berendsen Foto 5 Alex Berendsen Klik om te vergroten

Alex Berendsen Coaching & Training
Alex Berendsen


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam