Life- & Loopbaancoaching gericht op Bore Out en ADHD/ADD | Amsterdam

Uit je comfortzone? Of er juist in?

Het lijkt te vaak of je niet jouw eigen leven leidt. Het lukt even niet om je eigen keuzes te maken. Ergens weet je het wel, maar het lijkt alsof je de juiste afslag niet kunt vinden. Je wilt vooral rust, genieten, ècht contact, zelfvertrouwen, zelf beslissingen nemen, je nuttig voelen, ergens goed in zijn. Je comfortzone in dus. En dat is best hard werken.

De eerste stap die we zetten is niet gaan ontdekken wat er buiten je comfortzone ligt. Vaak functioneer je al veel lang buiten jouw comfortzone. We gaan ontdekken hoe het is in jouw comfortzone. Door een mix van erkende life-coachingstechnieken, NLP, Body & Mind, Systemisch werk, Oplossingsgerichte aanpak en Psychologie. Om voluit tevreden jouw door jouw leven te lopen.

Over Babs Geurts | Amsterdam

Mijn naam is Babs. En ik droom ervan dat jij net als ik als we oud en gerimpeld zijn, als een wijs mens met plezier en tevredenheid terug kan kijken op het leven. En dat we hierbij net als een inktvis vertrouwen op onze flexibiliteit, intuïtie en vermogen ons steeds te blijven ontwikkelen.

Ik hou van afwisseling tussen het praktische en diepgang. En heb in mijn leven de nodige ervaringen opgedaan met opleidingen, levenservaring, tegenslagen en geluksmomenten. Als coach mix ik de professionele kennis met de nodige empathie, humor en diepgang.

In mijn coaching maak ik veel gebruik van de ervaring die ik opdoe met het volgen van Chi Kung. Verbinding en de kunst van niet iets doen, zorgen steeds voor verrassende uitkomsten van elke coachsessie.

Babs Geurts is afgestudeerd psychologe (2000), en heeft een geaccrediteerde post HBO Life- & Loopbaancoachopleiding afgerond (2017). Aangevuld met een specifieke opleiding tot ADHD Coach (2018). En heeft zelf ervaring als ondernemer met personeel en op het gebied van HRM.


Inktvis Coaching
Babs Geurts


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenwerk Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!