Ik help vrouwen van uitgeblust naar opgebloeid en zichzelf weer heruitvinden! | Amsterdam

Ik ben er speciaal voor jou als jij aangesproken voelt in deze vrouw:  
Je hebt geruime tijd dezelfde baan. Je kinderen zijn groter en je komt weer meer aan jezelf toe. Het vuur is uitgedoofd en je voelt geen vervulling meer van je werk kwijt. Eigenlijk wil je al veel langer iets anders. Je voelt er de energie niet voor, je hebt de daadkracht niet om er iets aan te doen en bovendien weet je nu wat je hebt. Je neemt genoegen met het leven dat je nu leidt. Met de vermoeidheid, de rollercoaster aan emoties, het gepieker, getwijfel, faalangst en de sleur? Ben je aan het hopen dat het ooit beter zal worden, en zit je alleen maar in je hoofd en verwaarloos je je gevoel?
Wordt er van alle kanten aan je getrokken? Geen tijd voor jezelf. Mis je zingeving, flow, rust, geluk? 

Ik werk met Creatrix®. Het is dé manier om jezelf voorgoed te verlossen van emotionele en mentale blokkades  die je geluk belemmeren. Kies ook voor een leven met een positief innerlijk dialoog, waarin je gerichte keuzes maakt die passen bij wie je bent en wat je wil bereiken, waarin je twijfelloos op je doel af gaat en je een blije mama en partner bent?

Over Brechje Paling - Heessels | Amsterdam

Hoi mijn naam is Brechje, eigenaar van Blossom en ik help je weer die vrouw te zijn achter de emotionele blokkades en beperkende overtuigingen.

Ik zal me even voorstellen. Ik was die vrouw die genoegen neemt met het leven dat ze nu leidt? Met de vermoeidheid, de rollercoaster aan emoties, het gepieker, getwijfel, faalangst en de sleur? Ik had hardnekkige emoties en patronen die ervoor zorgde dat ik alles overdacht, twijfelde over de juistheid van mijn keuzes, onzeker was, niet goed genoeg en goedkeuring zocht bij anderen. Dat is geen kwaliteit van leven dacht ik vaak. Maar ik sukkelde verder. 

Daarnaast was ik 24 lentes jong onbezonnen, vrolijk, gelukkig en op avontuur in Azie. Toen ik beroofd werd in de nacht in Cambodja en de Bali bom in Kuta van 2002 meemaakte. 18 jaar dacht ik oprecht dat ik nergens last van had. Trauma, nee joh daar heb ik geen last van!

Toch bestond mijn leven meer uit overleven i.p.v. leven, uit toch een glimlach opzetten en doen alsof het goed gaat. Ik stond constant onder extreme spanning, was prikkelbaar, nerveus, angstig, had extreme boze buien. Ik schreef dit alles af op mijn hormonen! Ik begon me steeds meer terug te trekken uit de relatie met mijn man, gedroeg me onverschillig en had overal commentaar op.

Ik duwde mijn geliefde van mij weg en de band met mijn kinderen leed hieronder. Beide pijnlijk en dat de band met mijn kinderen eronder leed was onacceptabel! Op werk zette ik een masker op om de dag door te komen en thuis zocht ik ruzie en was onhandelbaar geworden. Ik kon nergens echt van genieten. De spanning was er altijd, die zat in mij. En ik had constant het gevoel dat de emmer overliep. Ik kwam de dag door. That’s it. Dit is toch geen kwaliteit van leven dacht ik steeds vaker! 

Dus aan de therapie. Nee mijn klachten waren niet weg, ik vermeed het om naar een concert gaan, was liever alleen dan samen. De angst zat in mij, altijd. Ik deed aan Yoga en Meditatie. Dat hielp zeker wel om met het zenuwachtige gevoel om te gaan. Maar het was niet weg. Ik had het wel nodig, dat de symptomen weg zouden zijn. Weg uit mijn systeem. Daar ging ik voor. Na wat googlewerk kwam ik bij Creatrx® uit.
Na mijn traject zijn mijn triggers weg en ben ik ook af  van mijn eeuwige gepieker, getwijfel, faalangst en de sleur.
Ik voel me ontspannen, zorgeloos, gelukkig en kijk met zelfliefde de spiegel in. Daarna ben ik mezelf aan opleiden in deze geweldige methde die altijd doet wat het beloofd! 

Trauma – reacties zitten verpakt in velen vormen. Denk aan; alsmaar ruzie zoeken, spanning in je lijf en nergens echt van kunnen genieten.
Soms loop je rond met een trauma waar jij je niet eens van bewust bent dat dit een traumatische gebeurtenis is geweest voor jou?

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een pestverleden
  • Miskraam en/of Bevalling
  • Verlaten door een liefde
  • Bedrogen door een liefde
  • Moeder zijn van een hulpbehoevend kind
  • Het verlies van een kind

Creatrix® is ontwikkeld door Maz Schirmer van het Institute of Woman International. Het is een hele geavanceerde vorm van visualisatie die je met je ogen dicht doet. Vervolgens brengt het je naar een plek waar je denken stopt met het onderbreken en overstemmen van je gevoel (je onderbewustzijn) en juist gaat samenwerken mét je gevoel. Zodat je hoofd, hart en onderbuik met elkaar in verbinding worden gebracht. Zo kan je écht kan luisteren naar het advies dat je jezelf geeft en ontstaat er een diep innerlijk weten. Je ervaart  direct AHA-momenten. Zo kan je niet langer aan je negatieve gedachten, emoties en belemmerende overtuigingen vasthouden. Je gaat anders denken, voelen en doen. Het is een super snel, effectief en one of kind transformatieproces dat ervoor zorgt dat je stopt met zelf-sabotage.
Creatrix® is geschikt voor alle emotionele en mentale blokkades: diepe trauma’s, PTSS, depressie, burn-out, een algemeen gevoel van niet happy zijn, zakkelijke blokkades, etc.Met Creatrix® word je weer de vrouw die je werkelijk bent, achter al die blokkades en gedoe! En dit werkt, ik geef hier zelfs garantie op!

Om er achter te komen of Creatrix® passend is voor jezelf nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende Zoom afspraak. Kennismaken is atijd vrijblijvend en kosteloos. Ik ontmoet je graag. Stuur me een mailtje en dan plannen we een kennismakinggesprek :-) 

x Brechje 

 


Foto 1 Brechje Paling - Heessels Klik om te vergroten

Blosssom
Brechje Paling - Heessels


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!