Meer energie en passie in je leven? Ontdek het met de unieke Ikigai lifestyle coaching | Amsterdam

Als Ikigai lifestylecoach weet ik dat het bij ALLES wat je laat zien gaat het om uitstralen van jouw PASSIE, je persoonlijkheid en professionaliteit! In mijn unieke Ikigai coaching kijken we naar waar je naar verlangt en welke Ikigai wijsheden je helpen om dit te realiseren. 

Wat broedt er onderhuids en wil naar buiten? Ik ben er om je hierin te inspireren en je mogelijkheden aan te reiken.

De één vindt het fijn om tot de essentie te komen van waarom hij/zij doet wat hij doet en helder te krijgen wat hij/zij in de wereld wil zetten. De ander vindt het tijdens de Ikigai lifestylesessie fijn om ideeën aangereikt te krijgen voor meer energie en passie voor dagelijkse dingen. Tijdens de coachingsessies gebruiken we de geheimen van Ikigai, The Work van Byron Katie en DiSC profielen. 

Het is een ontspannen en leuke manier om naar je leven en jouw persoonlijke voorkeuren te kijken. Wie ben jij van nature, wat voedt jou en waarvan lekt jouw energie weg? Coaching met Brenda raakt altijd een diepere laag, maar is verre van zweverig en praktisch toepasbaar.

Wil je een Ikigai voorproefje? Doe dan de gratis Ikigai invuloefening op mijn website. Ga naar sbit.ly/Ikigaioefening.

Hartelijke groet, Brenda Serrée | Ikigai spreker, trainer en lifestyle coach

 

Over Brenda Serrée | Amsterdam

Ik ben blij als jij tijdens de Ikigai lifestyle oaching met enthousiasme, ideeën en heldere focus naar buiten gaat treden op een manier die goed voor je voelt en die je volhoudt. Dat je weet wat je kunt doen om meer energie te hebben en passie te voelen voor wat je doet. Dat is wat ik je van harte gun. En het is mogelijk! 

Hartelijke groet, Brenda Serrée | Branding Diva


Foto 1 Brenda Serrée Foto 2 Brenda Serrée Foto 3 Brenda Serrée Klik om te vergroten

Ikigai - Live your purpose
Brenda Serrée


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenwerk Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!