Zijnsoriëntatie | Meditatiecursussen, Individuele- en relatiebegeleiding | Amsterdam

Bij de zijnspraktijk van Geluksvogel in Amsterdam ben je van harte welkom voor cursussen (meditatie en Gezonde Zelfliefde), individuele begeleiding en relatiebegeleiding. Ik leer je vanuit een “hogere optiek” te kijken naar jouw situatie of vraag. Dat betekent dat je voorbij gaat aan de conditioneringen van je psyche en kennismaakt met de wijsheid van jouw altijd al aanwezige natuurlijke, vrije aard. Ik laat je zien hoe jij als stuurvrouw / stuurman op een open en natuurlijke wijze meer richting kan geven aan je leven. Vanuit de positie van moeiteloosheid en gedreven door liefde en licht, in plaats van door de gewoonte-patronen die je gedurende je leven hebt opgebouwd. In de sessies maken we gebruik van verschillende werkvormen: gesprekken, meditatie- en visualisatieoefeningen en lichaamswerk. Ik vraag je ook om zelf thuis meditatie te beoefenen, ter ondersteuning van de begeleiding.

Over Esther Hamers | Amsterdam

In 2011 kwam de school voor Zijnsoriëntatie op mijn pad. Ik werd direct diep geraakt door de schoonheid van het Zijnsgeoriënteerde gedachtegoed. Ik voelde me voor het eerst in mijn leven echt thuiskomen bij mezelf. Het was alsof er een nieuwe bron van geluk in mij was aangeboord. Alles ging stromen. Volledig geïnspireerd ben ik direct begonnen met de drie-jarige Zijnstraining en aaneensluitend heb ik de opleiding tot leraar/begeleider Zijnsoriëntatie gedaan.

In 2015 startte ik mijn Zijnspraktijk Geluksvogel en in september 2017 ben ik afgestudeerd als leraar Zijnsoriëntatie. Met veel liefde en plezier leid ik meditatiegroepen, geef ik cursussen en begeleid ik mensen op hun levenspad door hen steeds te herinneren aan hun natuurlijke, vrije aard. Ik benader de mensen die bij mij komen als studenten, omdat ik steevast hun eigen wijsheid aanspreek. Voordat ik mijn zijnspraktijk startte, werkte ik als psycholoog (NIP) bij diverse arbeids- en organisatie adviesbureaus. Zo heb ik veel ervaring opgedaan in ontwikkelgerichte assessments, (loopbaan)coaching en hoger management development trajecten. Nog steeds adviseer ik regelmatig – inmiddels als zelfstandig psycholoog – kandidaten en opdrachtgevers met plezier ten aanzien van een vitale en duurzame inzetbaarheid van mensen in werk.

Door Zijnsoriëntatie is mijn uiterlijke leven niet opeens veranderd, maar het is wel oneindig dieper, mooier, interessanter en waardiger geworden.

Agenda Geluksvogel. Praktijk voor Zijnsoriëntatie.

september 2020

Eéndags-retraites: Herinner en verdiep je inspiratie en vier je vrije aard.

DO 10 sep 10.00 uurZelfrealisatieretraite
Eéndags-retraites: Herinner en verdiep je inspiratie en vier je vrije aard.

De inspiratiedagen staan in het teken van de herinnering van je verlichte motivatie, thuiskomen in je Spirit-aard, verwijlen in de onbegrensde ruimte van jouw geest en moeiteloos rusten in Gewaarzijn.
Geluksvogel. Praktijk voor Zijnsoriëntatie.
Esther HamersAmsterdam
Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie - Amsterdam

ZA 12 sep 14. uurMeditatieworkshop
Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie - Amsterdam

Deze kennismakingsworkshop geeft je een voorproeve van de acht-delige cursus Zijnsgeoriënteerde meditatie. Een prachtige cursus, waarin je de zeven fasen van meditatie leert. De workshop wordt landelijk, op diverse locaties georganiseerd.
Geluksvogel. Ruimte voor Zijnsoriëntatie.
EstherAmsterdam
Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie - Amsterdam wijkgebouw schellingwoude

WO 23 sep 09.30 uurMeditatiecursus
Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie - Amsterdam wijkgebouw schellingwoude

Op 23 september 2020 start ik de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie in Amsterdam. In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes.
Geluksvogel. Praktijk voor Zijnsoriëntatie.
EstherAmsterdam

oktober 2020

Meditatieavonden op donderdag

DO 08 okt 19.00 uurMeditatieopen les
Meditatieavonden op donderdag

Op deze avonden mediteren we en is er aansluitend ruimte om ervaring en inspiratie te delen. Werkvormen zijn meditatie in beweging, zitmeditatie en visualisaties. Je bent van harte welkom! Ook online te volgen.
Geluksvogel. Praktijk voor Zijnsoriëntatie.
Esther HamersAmsterdam

Foto 1 Esther Hamers Foto 2 Esther Hamers Foto 3 Esther Hamers Foto 4 Esther Hamers Foto 6 Esther Hamers Foto 9 Esther Hamers Klik om te vergroten

Geluksvogel. Praktijk voor Zijnsoriëntatie.
Esther Hamers


Professionals in de categorie Mindfulness & Compassie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam