Opleidingsprogramma Talentgericht werken & leven | Amsterdam

Wil je alles uit je eigen talenten en het leven halen? Wil jij de beste versie van jezelf worden? Meer vanuit innerlijke rust & stabiliteit, het ervaren van compleetheid, ervaren dat het goed is zoals het is en met meer pret & vreugde leven?

Ieder mens heeft zijn/haar uitdagingen. Elke coach heeft zijn eigen stijl, maar we zijn er om je te ondersteunen om te bereiken waar je naartoe wilt, waar je ook staat in het leven.

Wij helpen je om duidelijkheid te krijgen over je doelen, je eigen talenten en bij het verkrijgen van een nieuw perspectief. We begeleiden je om samen te ontdekken wat je ervan weerhoudt je talenten optimaal in te zetten en je doelen te bereiken. Dit alles terwijl we je voorzien van strategieën om daar ook daadwerkelijk te komen, zodat je de uitdagingen van het leven onder ogen kunt komen met een gevoel van kracht en inspiratie. 

Werken met een coach is geen therapie. Het is een andere dimensie van persoonlijke ontwikkeling. Het is iemand die je vanuit de hoek aanmoedigt en af & toe confronteert met iets wat je niet wilt horen, maar wat wel noodzakelijk is voor persoonlijke ­groei.

Ieder vindt zijn/haar eigen weg. Daarin kunnen mensen ook juist elkaar inspireren door elkaars leerweg te zien. Dat het juist anders is zorgt ook voor onderlinge verbondenheid in de groep.

Wij ondersteunen jou graag tijdens jouw persoonlijke reis van ontwikkeling, zodat je het leven kunt gaan leven dat je diep van binnen wenst.

Over Barbara Vegers en Inge Jansen - Van Ewijk | Amsterdam

Wij zijn Barbara Vegers & Inge Jansen–van Ewijk. Wij hebben beiden een achtergrond in HR, training en coaching met een gedeelde passie in het helpen van mensen bij het ontdekken van hun ware potentieel. We zien het als onze missie om individuen die willen leren werken en leven vanuit hun ware talenten te ondersteunen tijdens deze innerlijke reis.

Na jaren gewerkt te hebben als HRM-Consultants, met steeds weer dezelfde vraagstukken en situaties waar mensen en organisaties tegen aan liepen, zagen wij veel toegevoegde waarde om dit op een andere manier te gaan benaderen. In plaats van het bestrijden van symptomen binnen organisaties, zijn wij gaan investeren in drijfveren, kwaliteiten en talenten van mensen.

Voor ons is investeren in ons eigen mentale, emotionele en spirituele welzijn een vanzelfsprekendheid en belangrijke basis. Door in jezelf te investeren heeft dit niet alleen een positieve invloed op je eigen welzijn maar ook op dat van je omgeving en indirect op dat van de wereld. We geloven erin dat we allemaal op zoek zijn naar een diepere verbinding met ons ware zelf en dat hiervoor gaan staan ook nieuwe perspectieven biedt. Tijdens deze zoektocht en innerlijke reis lopen wij heel concreet en letterlijk een stukje met mensen mee. Zo hebben wij al getuigen mogen zijn van prachtige transformaties.


Foto 1 Barbara  Vegers en Inge Jansen - Van Ewijk Foto 2 Barbara  Vegers en Inge Jansen - Van Ewijk Klik om te vergroten

Talentgericht Werken en Leven VOF
Barbara Vegers en Inge Jansen - Van Ewijk


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!