Singlecoaching helpt je een fijne passende relatie te krijgen | Amsterdam

Via coaching geef ik je inzichten en handvatten om een nieuwe passende relatie te vinden. Ik heb al vele singles begeleid die nu een fijne, passende relatie hebben. Dus waarom als single zelf blijven aanmodderen?

Wat zijn vragen die ik help te beantwoorden?

De meeste singles die ik begeleid zijn leuke, aantrekkelijke en sociale mensen die meestal één belangrijke vraag hebben: "Ik heb geen idee waarom het niet lukt! Waarom lukt het mij niet en anderen wel?" Maar ook met andere vragen kun je bij mij terecht zoals: Welke partner past bij mij en hoe ontmoet ik die? Hoe vergroot ik mijn (zelf)vertrouwen t.a.v. daten en relaties? Hoe ga ik om met bindings- of verlatingsangst? Hoe kan ik mijn date-vaardigheden vergroten?

Hoe werk ik?

De coaching start met een gratis en vrijblijvend kennismakings-/intakegesprek. Hierin worden jouw specifieke situatie en wensen in kaart gebracht. Vervolgens ga je in een aantal sessies van 1 tot 1,5 uur samen met mij aan de slag. Ik bied je nieuwe vaardigheden, praktische handvatten en opdrachten om je doel te bereiken. Waar nodig gaan we een slag dieper om jouw belemmeringen of niet-effectieve patronen te overwinnen

Over Hans Gierkink | Amsterdam

Ik ben Hans Gierkink (1966), Singlecoach, Biodanzadocent en organisatie-adviseur voor goededoelenorganisaties

Ik ben sinds 20als singlecoach bezig mensen te begeleiden naar een nieuwe relatie. Mijn belangrijkste doel is om mensen te laten zien hoe je weer echt de verbinding kunt maken met de ander. Ik word heel blij als ik mensen kan helpen aan een fijne duurzame relatie. Ik werk heel praktijkgericht. Als we de oorzaak van jouw probleem duidelijk hebben, ga ik graag concreet met je aan de slag om te zorgen dat jij die fijne passende relatie krijgt. Dat staat voorop! Van oorsprong ben ik bedrijfskundige, maar heb later een gedegen beroepsopleiding gedaan als coach en ook vele cursussen en opleiding op het gebied van sociale vaardigheden en sociale interactie.

Naast coach ben ik Biodanzadocent. Ik geef sinds 2013 dansworkshops gericht op persoonlijke ontwikkeling en ben afgestudeerd als Biodanzadocent aan de Biodanzaschool van Rotterdam. Dansen is al ruim 25 jaar mijn grote passie. Ik ben begonnen met stijldansen, rock & roll en heb wat later meegedanst in diverse musicals. Toen ik genoeg had van “pasjes leren” heb ik “Biodanza” ontdekt. Mijn eerste Biodanzaworkshop was een heel bijzondere ervaring. Aan de ene kant vond ik het “apart” omdat het heel anders was dan wat ik gewend was. Zonder pasjes, gericht op gezondheid en welzijn in plaats van optreden. Maar aan de andere kant voelde ik me ook de volgende dagen heel erg lekker. Dat zorgde ervoor dat ik weer terug gegaan ben en me in Biodanza heb verdiept.


Foto 1 Hans Gierkink Klik om te vergroten

The Growth Factor Y BV
Hans Gierkink


Professionals in de categorie Coaching - Relatiecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenwerk Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!