Blossom - In 7 stappen je potentieel tot bloei brengen met Somatic Healing | Amsterdam

Fysieke en emotionele klachten overwinnen

Een consult bij Jordis | Praktijk voor haalt de oorzaak van klachten naar boven en helpt je met de directe oplossing. Daarnaast helpen we op een professionele wijze om de oorzaken van je klachten in de toekomst te voorkomen. Je leert je gezondheid in eigen handen te nemen. 

Potentieel voor succes

De voordelen van het “in je kracht zijn” heb je zeker wel eens ervaren. Fysieke klachten worden in een aantal gevallen veroorzaakt door gedachten, overtuigingen en dogma’s. Ze beperken je innerlijke drijfveren en het potentieel dat in je zit. Maar wij kunnen je helpen ze los te laten en uit je systeem te halen. Dat klinkt simpel en zo werkt het ook. Heel concreet helpen we je om de balans terug te vinden en weer in je kracht te komen.

Kennis, kunde, kracht

Wat Jordis | Praktijk voor zo bijzonder maakt is de combinatie van kennis en ervaring. Door diepgaande kennis in anatomie, fysiologie en kinesiologie zijn wij specialist in het luisteren en begrijpen van het lichaam. Hierop aanvullend gebruiken wij energetische behandeling Kortom, een therapie op holistische wijze voor lichaam, geest en ziel.

Kijk ook naar het speciale traject 'BLOSSOM - In 7 stappen je potentieel realiseren

Over Jordis Jakubczick | Amsterdam

Biografie
Jordis Jakubczick (Berlijn):
Praktijkhouder sinds 1995
Professioneel danseres van 1986 tot 1999
Dansbegeleider vanaf 1994
Choreografe vanaf 1989
Creatief begeleider vanaf 1989
The Art of Feminine Presence teacher 2013
Gediplomeerd in Basisdocent DNA Thètahealing 2010
Hartcoherentie 2010
Chakra-therapeut 2009
DNA Thèta-healing Advanced Level 2008
Reikimaster (3e level) 2001
Meditatie-instructeur 2001
Docent Somatic Movement Senior Practitioner 1995
Alexander Technique 1989
Gindler Arbeit 1989
Eutonie 1989

Voltijdstudies:
Afgestudeerd aan School voor Nieuwe Dans Ontwikkeling/AHK 1994
Body-Mind Centering® Amherst/VS, 1994
Dansopleiding, Cunningham technique Regina Baumgart 1989
Institute for Somatic Movement Studies©,(ISMS) 1995 - 2015


Foto 1 Jordis Jakubczick Foto 2 Jordis Jakubczick Klik om te vergroten

Jordis / Praktijk voor Somatic Healing
Jordis Jakubczick


Professionals in de categorie Therapie (diverse)

Acupunctuur Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenwerk Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!