Ik help vrouwen blijvend af van haar mentale en emotionele trauma-triggers | Amsterdam

Heb je het gevoel dat je leven vooral bestaat uit overleven. Je voelt je uitgeblust en ervaart geen echt plezier. De drukte in huis is je vaak teveel en dat wil je niet meer. Je hebt het gevoel dat je tekort schiet naar je kinderen. Je schreeuwt te vaak tegen ze. Naar je werkt gaan lukt nog net, maar thuis explodeer je. 

Neem je al een hele poos genoegen met het leven dat je nu leidt? Een leven waarin je soms plezier hebt maar je niet gelukkig voelt, je toch een glimlach opzet en doet alsof het goed gaat want ja je wil wel graag door. Je voelt dat je onder extreme spanning staat. Je niet doet wat je wil doen uit angst voor het onbekende. Je last hebt van onverwachte onverklaarbare woedebuien. Het leven voelde als “teveel".
Heb je al van alles geprobeerd en ben je er niet vanaf?

We weten al langer dan vandaag dat vrouwen anders zijn dan mannen. Vrouwen hebben hormonen, mentaal en emotioneel reageren we anders. Raar toch dat de meeste methodes ontwikkelt zijn door en voor mannen. Precies om deze reden vallen vrouwen terug na het volgen van coaching, therapie en het lezen van zelfhulp-hulpboeken. Een methode is goed voor een vrouw als deze hoofd, hart en onderbuik met elkaar verbind door de kern van het probleem op te lossen. Dit doet Creatrix® voor jou. 

Wees Welkom!

x Brechje 

Over Brechje Paling - Heessels | Amsterdam

Hoi mijn naam is Brechje Paling en ik ben Creatrx® Transformologist®. 

Ik zal me even voorstellen. Ik was die vrouw die genoegen neemt met het leven dat ze nu leidt? Met de vermoeidheid, de rollercoaster aan emoties, het gepieker, getwijfel, faalangst en de sleur? Ik had hardnekkige emoties en patronen die ervoor zorgde dat ik alles overdacht, twijfelde over de juistheid van mijn keuzes, onzeker was, niet goed genoeg en goedkeuring zocht bij anderen. Dat is geen kwaliteit van leven dacht ik vaak. Maar ik sukkelde verder. 

Daarnaast was ik 24 lentes jong onbezonnen, vrolijk, gelukkig en op avontuur in Azie. Toen ik beroofd werd in de nacht in Cambodja en de Bali bom in Kuta van 2002 meemaakte. 18 jaar dacht ik oprecht dat ik nergens last van had. Trauma, nee joh daar heb ik geen last van!

Toch bestond mijn leven meer uit overleven i.p.v. leven, uit toch een glimlach opzetten en doen alsof het goed gaat. Ik stond constant onder extreme spanning, was prikkelbaar, nerveus, angstig, had extreme boze buien. Ik schreef dit alles af op mijn hormonen! Ik begon me steeds meer terug te trekken uit de relatie met mijn man, gedroeg me onverschillig en had overal commentaar op.

Ik duwde mijn geliefde van mij weg en de band met mijn kinderen leed hieronder. Beide pijnlijk en dat de band met mijn kinderen eronder leed was onacceptabel! Op werk zette ik een masker op om de dag door te komen en thuis zocht ik ruzie en was onhandelbaar geworden. Ik kon nergens echt van genieten. De spanning was er altijd, die zat in mij. En ik had constant het gevoel dat de emmer overliep. Ik kwam de dag door. That’s it. Dit is toch geen kwaliteit van leven dacht ik steeds vaker! 

Dus aan de therapie. Nee mijn klachten waren niet weg, ik vermeed het om naar een concert gaan, was liever alleen dan samen. De angst zat in mij, altijd. Ik deed aan Yoga en Meditatie. Dat hielp zeker wel om met het zenuwachtige gevoel om te gaan. Maar het was niet weg. Ik had het wel nodig, dat de symptomen weg zouden zijn. Weg uit mijn systeem. Daar ging ik voor. Na wat googlewerk kwam ik bij Creatrx® uit.
Na mijn traject zijn mijn triggers weg en ben ik ook af  van mijn eeuwige gepieker, getwijfel, faalangst en de sleur.
Ik voel me ontspannen, zorgeloos, gelukkig en kijk met zelfliefde de spiegel in. Daarna ben ik mezelf aan opleiden in deze geweldige methde die altijd doet wat het beloofd! 

Trauma – reacties zitten verpakt in velen vormen. Denk aan; alsmaar ruzie zoeken, spanning in je lijf en nergens echt van kunnen genieten.
Soms loop je rond met een trauma waar jij je niet eens van bewust bent dat dit een traumatische gebeurtenis is geweest voor jou?

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een pestverleden
  • Miskraam en/of Bevalling
  • Verlaten door een liefde
  • Bedrogen door een liefde
  • Moeder zijn van een hulpbehoevend kind
  • Het verlies van een kind

Creatrix® is ontwikkeld door Maz Schirmer van het Institute of Woman International. Het is een hele geavanceerde vorm van visualisatie die je met je ogen dicht doet. Vervolgens brengt het je naar een plek waar je denken stopt met het onderbreken en overstemmen van je gevoel (je onderbewustzijn) en juist gaat samenwerken mét je gevoel. Zodat je hoofd, hart en onderbuik met elkaar in verbinding worden gebracht. Zo kan je écht kan luisteren naar het advies dat je jezelf geeft en ontstaat er een diep innerlijk weten. Je ervaart  direct AHA-momenten. Zo kan je niet langer aan je negatieve gedachten, emoties en belemmerende overtuigingen vasthouden. Je gaat anders denken, voelen en doen. Het is een super snel, effectief en one of kind transformatieproces dat ervoor zorgt dat je stopt met zelf-sabotage.
Creatrix® is geschikt voor alle emotionele en mentale blokkades: diepe trauma’s, PTSS, depressie, burn-out, een algemeen gevoel van niet happy zijn, zakkelijke blokkades, etc.Met Creatrix® word je weer de vrouw die je werkelijk bent, achter al die blokkades en gedoe! En dit werkt, ik geef hier zelfs garantie op!

Om er achter te komen of Creatrix® passend is voor jezelf nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende Zoom afspraak. Kennismaken is atijd vrijblijvend en kosteloos. Ik ontmoet je graag. Stuur me een mailtje en dan plannen we een kennismakinggesprek :-) 

x Brechje 

 


Foto 1 Brechje Paling - Heessels Klik om te vergroten

Blosssom
Brechje Paling - Heessels


Professionals in de categorie Traumatherapie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Persoonlijke Begeleiding Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!