Voor een leuker en lichter leven door NeurOptimal Braintraining | Amsterdam

Wil jij ook een leuker en lichter leven, je ambities waar maken, groeien op elk niveau: fysiek sterk, emotioneel in balans, mentaal krachtig en spiritueel vervuld?

Welke ambitie je ook hebt, NeurOptimal helpt je die te realiseren.

In mijn praktijk aan huis verzorg ik NeurOptimal Braintraining in Amsterdam en omstreken voor zowel kinderen als volwassenen. NeurOptimal is de modernste en meest geavanceerde vorm van neurofeedbacktraining die er op dit moment is. Ook wel  Dynamische Neurofeedback genoemd

Neurofeedback training is een natuurlijke en volkomen veilige methode om je brein te trainen en fit te houden. Met behulp van de training leren je hersenen om je lichaam, je emoties, je cognitief functioneren en je gedrag harmonieuzer, soepeler en efficiënter te besturen. Je werkt rechtstreeks aan de oorzaak van klachten (zoals bv. gedrag en leerproblemen, slaapklachten, stress) zonder bijwerkingen en zonder medicatie. Het resultaat van een serie trainingen is: rust, focus en helderheid. Je waak/slaapritme herstelt, je angsten reduceren, je ontspant makkelijker, je komt in je kracht te staan. Dit geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Deze resultaten zijn blijvend. Je ervaart persoonlijke groei en innerlijk vrede.

Je hersenen zijn het centrale regelmechanisme van alles in je leven en spelen dus een centrale rol in je geestelijk en lichamelijk welzijn. Door een effectief en efficiënt functioneren van je hersenen, verbetert de kwaliteit van je leven. De effecten hiervan zijn op alle lagen prettig merkbaar: fysiek sterk, emotioneel in balans, mentaal krachtig en spiritueel vervuld!

Over Marijke van Dellen | Amsterdam

Mijn naam: Marijke van Dellen.
Ook voor mij een leuker en lichter leven door NeurOptimal Braintraining.

Al meer dan 15 jaar werk ik met veel plezier en voldoening met NeurOptimal Braintraining. Ik heb honderden mensen mogen trainen en hun transformatie naar een leuker en lichter leven kunnen volgen. 

Ik ben een ambitieus iemand. Of het nu gaat om het neerzetten van mijn eigen bedrijf,  het bereiken van een gezond gewicht (-/- 25 en counting) of het overwinnen van een ernstige ziekte.  Ik ga overal vól voor, met resultaat. Ik heb zelf vele uitgebreide opleidingen gevolgd op het gebied van therapie, natuurgeneeskunde, psychosociale- en medische basiskennis en natuurlijke alle NeurOpitmal opleidingen van het Zengar Instituut in Canada. 

Het besef groeide bij mij dat het weten hoe alles zit en moet nog niet het zelfde is als het ook succesvol doen. Daar zit een hardnekkig stukje onvermogen. Uitstelgedrag, vastgezette patronen, (eigen)waarde, angst om er maar een paar te noemen, kunnen flink in de weg zitten. Therapie, coaching, mindfulness, hoe waardevol op zich ook, hebben mij daarin ook niet echt verder geholpen.

Mijn echte doorbraak naar een leuker en lichter leven kwam nadat ik begon met het trainen van mijn brein. Het wonderlijke gebeurde; ik raakte los van oude belemmeringen, werd assertief, kreeg helderheid over mijn doel, focus om te bereiken wat ik wilde bereiken. En dat door het trainen van mijn brein met de geavanceerde breintrainingssoftware van NeurOptimal. 

Ik begon mijn eigen praktijk te ontwikkelen, resulterend in een hoofdvestiging en twee neven vestigingen. Ik kon er gemakkelijk van leven. En zelf ontwikkelde ik mee als persoon tot op het moment van vandaag. Tijdens al deze processen heb ik zelf de transformerende  kracht van NeurOptimal breintraining optimaal aan den lijve ondervonden. Mijn veerkracht is enorm toegenomen als gevolg van de NeurOptimal trainingen. Waardoor ik gemakkelijk op nieuwe kansen durf en kan inspringen en bij tegenslag snel weer terugveer naar mijn innerlijk evenwicht. 

Inmiddels ben ik de 66 gepasseerd en nog steeds ambitieus. Wel tijd om de bakens te wat verzetten. Mijn grote praktijk met twee vestigingen heb ik verkocht. Ik werk nu vanuit huis of op afspraak op locatie (vanaf vier deelnemers), met mensen, die net als ik, graag iets van hun leven willen maken en daar vol voor gaan.  Mijn bak aan kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke transformatie én op bedrijfsmatig vlak, aangevuld met mijn levenswijsheid kan ik zo optimaal inzetten om anderen te helpen succesvol te zijn. De NeurOptimal breintraining is daarin nog steeds leidend. Maar ook mijn coaching en breinfitnessaanpak werpen hun vruchten hierbij af.

Ik kan niet wachten je te ontmoeten.


Foto 4 Marijke van Dellen Foto 5 Marijke van Dellen Klik om te vergroten

Optimal Braintraining Amsterdam -Voor een leuker en lichter leven door NeurOptimal Neurofeedback
Marijke van Dellen


Professionals in de categorie Zelfrealisatie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam