Centrum voor Happiness

Centrum voor Happiness
Amsterdam

Centrum met activiteiten zoals: blote voeten dans, meditatie, Yoga en Tantra. Parkeren is goedkoop en Ov is vlakbij. Mooie, groene omgeving, sfeervolle locatie, ook workshopruimte en sessie ruimte verhuur.

Amsterdam heeft een prachtig Yoga en Danscentrum erbij en dat ligt vlakbij de Sloterplas in Nieuw West. 

Het is hier zo mooi groen, dat je bijna vergeet dat je in de stad bent. En toch zit je in 10 minuten in het centrum met de trein vanaf Lelylaan! 

Eenmaal binnen in het gebouw, de Broedplaats HW10, wacht je nog een verrassing. Want de Yogazaal is zo warm en liefdevol ingericht, dat je je meteen thuis voelt. 

Je kunt hier dagelijks even ontstressen met: 

Workshops in allerlei soorten dans, bijv. Biodanza. Lessen in meditatie, Yoga, Tantra. Er zijn maandelijks blote voeten dansfeesten zoals Chitta en Massagedans. Parkeren is goedkoop en Ov is vlakbij. 

Dus kom snel eens langs bij: CENTRUM VOOR HAPPINESS

Over Centrum voor Happiness

Mark en Janine:

Sinds 2012 zijn wij, Janine en Mark, als liefdesstel samen. Sinds 2013 werken we samen en hebben we al honderden mensen langs gehad op onze workshops en sessies. We hebben allebei jarenlange ervaring in oa: Yoga, Dans improvisatie, Tantra , Massage/lichaamswerk, Opstellingen en Empowerment. We vinden het heerlijk om mensen te verwennen en gastvrij te zijn. Daarom genieten we van wat er allemaal gebeurt in het door ons opgerichte Centrum voor Happiness. Zelf organiseren we verdiepende, spirituele Tantra evenementen en heerlijke blote voeten dansfeestjes.


Centrum voor Happiness

Janine Vermeulen en Mark Naaborgh

Hendrik van WIjnstraat 10
1065 AS Amsterdam

Centrum voor Happiness