Bio-hack ook jou coaching business

Blosssom
Amsterdam

Coaches helpen onbewuste processen van hun klanten naar de oppervlakte te brengen!

Je kent het wel. Je bent al maanden een klant aan het coachen en je komt er niet écht doorheen. Er is geen échte verbetering. Er spelen onbewuste processen en patronen. Hoe mooi als jij deze zichtbaar kunt maken om er vervolgens samen met je klant naar te kijken. Dit kan en ik kan en wil dit jou ook leren toepassen in jouw praktijk. 

Ik geloof in de kracht van samenwerking en delen, zodat we mensen hun verdriet helpen te verwerken.
Onze ziel wil niets liever dan onverwerkt verdriet naar de oppervlakte brengen en helen. Daar help ik graag bij.

Wil je meer weten. 
Mail naar: brechjeblosssom 

Liefs,

Brechje Heesels 
Blosssom & Healing traject 
blosssom
 

Over Blosssom

Ik was getraumatiseerd en had geen idee dat ik dat was. Tot ik de helende kracht van frequenties ontdekte. Dat heeft mij letterlijk gered. Het is geen paracetamol en dus ook geen wonderpil. Maar wel een energetische support lijn die je op iedere moment van de dag kunt aanzetten om je welzijn te ondersteunen. Ik vertel je er graag meer over tijdens een kopje koffie live in Amsterdam of online :-) 

Als coach heb ik de overtuiging: " Samen is leuker dan alleen en kennis delen is nodig!" 

Mijn droomwereld is een wereld waarin, vooral vrouwen, elkaar steunen en elkaars grootste cheerleaders zijn en waarin we ons financieel gevoed voelen. We hebben vrouwelijke leiders nodig. De wereld schreeuwt er werkelijk om.  Ik schreeuw erom. Daarom deel ik graag al mijn kennis met jullie. Het is tijd om uit de schaarste te stappen en samen in overvloed. Er is genoeg voor iedereen, maar alleen als we elkaar niet meer als concurrent zien. 

Iedere dinsdagavond kom ik samen met een een aantal vrouwen.  We stappen in een wereld van energetische verbinding om elkaar en nog vele anderen op te tillen naar een hoger level van zijn, gezondheid, relaties en inkomsten stromen. De groep mag groeien. Voel je uitgenodigd om deel te nemen. 

 


Blosssom

Brechje Paling - Heessels

Franciscus Claessenstraat 9
1063EE Amsterdam

Bio-hack ook jou coaching business