Presence Coaching

URU Coaching & Meditatie
Amsterdam

Ontdek de kracht van Presence coaching. Presence is een heldere en ruimtelijke staat van Zijn en biedt jou het perfecte perspectief voor een efficiënte en effectieve doorbraak bij jouw coachingsvragen. 

Heb je het gevoel dat je minder controle hebt dan anderen op bepaalde aspecten van je prive of werkleven? Of heb je het idee dat je emotionele balans verstoord is geraakt? Heb je behoefte aan waardevolle inzichten of vaardigheden om met moeilijke situaties om te gaan? Of wil je gewoon persoonlijk ontwikkeling een nieuwe impuls geven?

Ontdek de kracht van Presence coaching.

Presence is een heldere en ruimtelijke staat van Zijn en biedt jou het perfecte perspectief voor een efficiente en effectieve doorbraak bij jouw coachingsvragen. 

Onder mijn begeleiding ondek je snel wat Presence is en hoe het je kan helpen in je persoonlijke ontwikkeling.

Bel, mail of app me op 24363199  voor een gratis orienterend gesprek.

Over URU Coaching & Meditatie

Erik is ergens in de 50 en woont in Amsterdam. Hij was van jongs af aan al geïnteresseerd in spirituele en mystieke ervaringen.

Hoewel hij bedrijfskunde heeft gestudeerd aan Nijenrode en zoals bijna iedereen moet werken voor de kost, ging zijn grootste interesse altijd uit naar non-dualiteit en oude Oosterse tradities van Zelfonderzoek.

Geïnspireerd door deze tradities, ontwikkelde Erik in 2005 zelf een methode voor mensen om snel en heel direct zelf het leven vanuit universeel gewaarzijn ofwel Presence te ervaren. Hij noemde die methode destijds nu-meditatie.

Via workshops, groepsmeditaties en coaching sessies heeft Erik de afgelopen 20 jaar veel mensen geassisteerd de staat van Presence in henzelf te ontdekken.

Vanaf 2015 verdiept Erik zich ook in de rol van het sympathisch en parasympatisch zenuwstelsel bij de programmering van onze pijnlijke of beperkende gedachten, gevoelens en gewoontes. En bovenal de rol van Presence in het helen of tot rust laten komen daarvan.

Sinds 2020 werkt Erik ook als individueel coach en counselor. In deze rol helpt hij mensen om met behulp van Presence onbewuste patronen waar te nemen, te onderzoeken, te transmuteren of tot rust te laten komen.


URU Coaching & Meditatie

Erik Falentijn

Quellijnstraat 36
1072XS Amsterdam

Presence Coaching