Belemmerende overtuigingen loslaten

RBTC coaching
Zandvoort

Belemmerende overtuigingen loslaten. Wordt je te veel beperkt door je belemmerende overtuigingen zoals de Pusher, Perfectionist of Loser? Kom dan een keertje gratis en vrijblijvend praten! Na een coachtraject zal je leven veel makkelijker worden!

BELEMMERENDE OVERTUIGINGEN loslaten
Voor een makkelijk en ontspannen leven!

Het loslaten van belemmerende overtuigingen geeft je de mogelijkheid om vrijer te leven, problemen makkelijker op te lossen, makkelijker relaties aan te gaan en beter te functioneren op je werk. Belemmerende overtuigingen komen voort uit trauma's en iedereen heeft ze! Belemmerende overtuigingen sturen je gedrag dominant aan, maar op een niet efficiënte manier. Dus wil je je echt vrij gaan voelen en vrij gaan bewegen waardoor zowel je potentieel als je kwaliteiten ten volle kunnen worden benut? Laat dan je belemmerende overtuigingen los!

WE GAAN DE DIEPTE IN
Deze coaching speelt zich af in het onderbewuste. Met de techniek Voice Dialogue maken we dit onbewuste zichtbaar waardoor  belemmerende overtuigingen kunnen worden benaderd en losgelaten.

BOEK 'BELEMMERENDE OVERTUIGINGEN'
Wil je hier meer over lezen, schaf dan mijn boek 'Belemmerende Overtuigingen' aan bij de (online) boekwinkel of bij mij. 

VOOR WIE IS DEZE COACHING BESTEMD?
Voor mensen die:
- last hebben van hun belemmerende overtuigingen,
- vast dreigen te lopen op hun werk, relatie of hun leven,
- beter willen functioneren,
- nu eindelijk die welverdiende promotie willen maken,
- zich persoonlijk of spiritueel willen ontwikkelen,
- hoogsensitief, hoogbegaafd of nieuwe-tijds-kind zijn.

Over RBTC coaching

Ik ben in 2004 gestart met mijn bedrijf RBTC coaching. Ik werk als Life-, Transformatie-, Executive-, Business- en Wandelcoach vanuit mijn praktijken in Zandvoort en Bentveld. Ik coach professionals, nieuwe tijds 'kinderen', managers, spirituele-, hoogbegaafde- en hoog gevoelige mensen.

Recent is mijn boek 'Belemmerende overtuigingen - Laaat je remmingen los en ga leven in vrijheid!' uitgekomen.

Bij hogeschool NCOI geef ik les in:

- Persoonlijke ontwikkeling aan beginnende coaches
- Life-coaching
- Ontwikkelingspsychologie: inzicht in de totale psychologie van de mens, van geboorte tot overlijden
- Algemene psychologie: een overzicht van de psychologie
- Gedagsbeïnvloeding: hoe kan gedrag effectief worden beïnvloed

Daarnaast ben ik als examninator verbonden aan de coachopleiding.

WERKERVARING

Ik heb sinds 1980 bij veel bedrijven als interim gewerkt. Zoals ICT-consultant, ICT-ontwerper, projectmanager, fieldmanager en de laatste 5 jaar van mijn dienstverband als verandermanager bij Atos-consulting (KPMG-consulting). Hierdoor ben ik een specialist geworden in het analyseren en ordenen van bedrijfsprocessen. Ik zie snel welke bedrijfsprocessen inefficiënt werken, waardoor ik adequaat kan inspringen.
Als verandermanager heb ik me veel beziggehouden met coaching en het geven en ontwikkelen van trainingen, waardoor ik een mooie combi kan maken tussen het begeleiden van mensen en de zakelijke wereld.

OPLEIDINGEN

Ik heb Informatica en Psychosynthese (HBO toegepaste holistische psychologie) gestudeerd. Ook heb ik de opleidingen Toegepaste Spirituele Psychologie (bij ITSP), Neuro Linguïstisch Programmeren (bij BGL) en Train-the-trainer (bij IAS) gevolgd. Ik ben daarnaast opgeleid als Speaking Circles Facilitator.
In 2017 ben ik geslaagd voor de opleiding Psychologische en Sociale Basiskennis (PSBK), een door de verzekeringmaatschappijen verplicht gestelde opleiding, zodat mijn cliënten de sessies nog steeds deels vergoed krijgen.

 


RBTC coaching

Richard Buijtenhek

Dr. JG Mezgerstraaat 87
2041 HV Zandvoort

Lid van beroepsvereniging

Belemmerende overtuigingen loslaten