Carpe Nunc - Pluk het moment: Transformatie voor jou

Carpe Nunc
Amsterdam

Als Effortless Coach gun ik dat mensen ontdekken wie ze werkelijk zijn. In plaats van belemmerd te worden door te denken wie ze zouden moeten zijn. Van worsteling naar openheid en leven vanuit het hart. Pluk het moment.

Ik coach (jong)volwassenen die zich herkennen in het Super Woman Syndroom: het idee dat alles wat je doet perfect moet zijn zowel in uiterlijk als in daadkracht. 1001 ballen hoog houden zonder moe te worden natuurlijk. Mensen die te hoge eisen aan zichzelf stellen, geven zichzelf bijna nooit een schouderklopje. Laat staan dat ze zichzelf een knuffel kunnen geven. Zelfliefde en zelfwaardering zijn ver te zoeken…

Mensen die kampen met zelfdepreciatie hebben moeite met zichzelf te waarderen. Vooral jong volwassenen stellen tegenwoordig te hoge eisen aan zichzelf en vinden zichzelf nog steeds niet goed genoeg in wat ze doen of wie ze zijn. Ze willen van alles doen én daar in uitblinken. Ze zijn succesvol én hoog sensitief. Er ontstaat dan een strijd: het niet erkennen van die gevoeligheid en de lat hoog leggen. Herken je dat?

Wil jij meer vanuit je hart leven? Ben je klaar met het strijden tegen je draken en demonen? 
Zeg je volmondig ja op deze vragen maar heb je geen flauw idee waar je zou moeten beginnen?
Wees niet bang om te stralen en pluk dit moment.

Ervaar in een vrijblijvende ontdekkingssessie wat je het liefste zou willen. Samen komen we tot de kernvraag en stippelen we een route uit om dat te bereiken. Op reis ruimen we overtuigingen op en begeleid ik je door onafgemaakte emoties. Kies voor het pad waar je hart het meeste JA tegen zegt.

Over Carpe Nunc

Mijn naam is Trix van Hest (1981). Yogadocente, effortless coach, trainer en Bodytalk Behandelaar.

Mijn interesse voor spiritualiteit is ontstaan in de periode dat mijn vader zijn laatste levensfase in ging. Ik vertrok 3 maanden na zijn overlijden met mijn mastertitel op zak op wereldreis (2007). Alleen. Tijdens deze reis dacht ik na waarom ik op de wereld was, wat ik wilde bereiken, hoe ik in het leven wilde staan en met wie. Terug in Amsterdam maakte ik bewuste keuzes met de focus op persoonlijke ontwikkeling. Ik ben meer dan 5 jaar redacteur geweest bij de jongerenwebsite van de boeddhistische omroepstichting (bodhitv). Om mezelf meer te ontplooien startte ik met de 4-jarige yogadocenten opleiding (2011-2015). Mijn drive om andere mensen te begeleiden in hun levensproces werd ook steeds sterker. Reden dat ik koos voor een ACT-coach opleiding (2015) en om mij als coachvrijwilliger aan te melden bij Talentcoach Amsterdam. Uiteindelijk rondde ik de coachopleiding af in 2016.

Mijn ervaringen, opleidingen en ontmoetingen maken mij tot wie ik nu ben geworden. Meditatie, yoga en zelfontwikkeling herinneren mij wie ik ben. Ik geef zo'n 5 jaar yogales bij studio Yogaspot in Amsterdam. Als coach richt ik mij op (jong)volwassenen die té hoge eisen aan zichzelf stellen en daardoor burn-out zijn geraakt. Sinds 2018 maak ik als coach en trainer onderdeel uit van het kernteam van Welly. Welly is een business to business app die zich richt op het voorkomen van burn-out. welly


Carpe Nunc

Trix van Hest


Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Carpe Nunc - Pluk het moment: Transformatie voor jou