Nieuwe Perspectieven cranio therapie / massage

Nieuwe-Perspectieven
Amsterdam

Ontmoet de stille kracht van cranio-sacraal therapie dmv zachte aanraking.Het lichaam brengt je dieper dan het denken kan bedenken. Ik coach en behandel mensen op een transformatief niveau. Dat wat in de weg zit, wordt omgezet en hanteerbaar. Je hervindt je levenslust en je richting. Je moeilijkheden worden mogelijkheden.

Mijn manier van werken is holistisch: Dat wil zeggen dat ik naar de mens kijk op alle niveaus: lichaam, ziel, geest en spirit; naar het zichtbare en het onzichtbare. Ik wil je klachten wel weten, maar werk er zelden direct op, omdat de oorzaak iets heel anders kan zijn.
We voeren gesprek, met meditatie-, visualisatie-, en mindfulness-oefeningen. Afwisselend met div. vormen van massage en cranio-sacraal therapie.

Over Nieuwe-Perspectieven

Ik volgde verschillende opleidingen en vele trainingen op het gebied van gezondheid en bewustzijnsontwikkeling sinds ongeveer 30 jaar. Regulier: medische propedeuse, HBO-coach en holistisch: HBO craniosacraal- en viscerale therapie; adem-, meditatie- en massagetechnieken; systemisch werken; lichaamsgericht- en imaginatiecoach; Bachremedie’s, aura- en chakra healing, e.a.
Daarnaast heb ik jarenlang in bedrijven gewerkt als trainer en coach, naast mijn moederschap.Als gediplomeerd craniosacraaltherapeut gebruik ik tijdens een behandeling al mijn ervaring en verschillende technieken naar eigen inzicht en intuïtie.


Nieuwe-Perspectieven

Ida Esman

De Wittenkade 435
1052 DE Amsterdam

Nieuwe Perspectieven cranio therapie / massage