Creatief Hart Connection

Nina Boas
Amsterdam

In de creatieve workshops werk ik met het concept van craften, het creatief werken met de handen en met geleide meditatie. Beeldende reizen, het vertragen van tijd, mindful bewegen, improvisatie technieken en geleide meditaties.

Ik ben een beeldend kunstenaar en in mijn werk ontwikkel ik installaties, performance en ervaringen.  Ik gebruik daarin geleide meditaties en Sjamanische rituelen. Door mijn eigen omstandigheden bracht mijn werk zich op het pad van heling en dit wil ik graag met andere delen.

In de workshops werk ik met het concept van craften, het creatief werken met de handen en met geleide meditatie. Beeldende reizen waar het associatief brein gactiveerd wordt, het vertragen van tijd, mindful bewegen, improvisatie technieken met objecten, geleide meditaties, maar ook met oefeningen en creatieve opdrachten aan de slag gaan. Om met het bewustzijn aan het werk te gaan. Workshops om andere te inspireren tot een eigen pad van heling.

Over Nina Boas

Ik ben sinds 2013 actief als performance kunstenaar en een aantal jaar geleden door omstandigheden begon mijn werk steeds meer over heling te gaan. Het helen van het verleden van wat jouw ouders jou achterlaten, het helen van de trauma’s die je voorouders opdeden en hoe een balans te vinden tussen zelfstandig ondernemen, een gezin en partner.  Meditatie en de sjamanistische droompraktijk hebben mij hierin het meeste geholpen. Nu wil ik dit graag delen met anderen en dat doe ik in workshops.


Nina Boas

Nina Boas

Holendrechtstraat 14-1
1078 TT Amsterdam

Creatief Hart Connection