Biodanza Amsterdam Centrum

The Growth Factor Y BV
Amsterdam

Wekelijkse Biodanzales op dinsdagavond van 19.45 tot 21.45 door Hans en Nanna. Lekker dansen en ontspannen op heerlijke muziek zonder lastige pasjes. We hebben een leuke gezellige groep en vooral gericht op vitaliteit, verbinding en ontspanning.

Dansplezier en verbondenheid in je leven

Biodanza Amsterdam Centrum (Oost-zijde) met een wekelijkse dansworkshop op dinsdagavond door Hans en Nanna. Het is een soort dansexpressie zonder lastige pasjes of ingewikkelde danstechnieken. Biodanza vernieuwt je energie, doet stress de deur uit en je krijgt er goede zin van. Het verbindt je met wie je bent en met de wereld om je heen. Je danst en mag daarbij lekker jezelf zijn. Niet alleen je lijf komt in beweging, ook je energie, je emoties en leven gaan stromen. In Biodanza kun je dansend jouw kwaliteiten, talenten en mogelijkheden ontdekken en ontwikkelen. Als je langere tijd Biodanza danst, raak je steeds fijner verbonden met jazelf en het leven om je heen.

Kennismakingsaanbod: 3 keer voor €25,-. De eerste effecten van Biodanza merk je vaak al na drie lessen.

Hoe ziet een biodanzales eruit?

De eerste helft  van de les bestaat uit energieke, creatieve en speelse dansen. Je komt uit je hoofd en in je lijf en gaat vrijer dansen en bewegen. De tweede helft van de les bestaat uit rustige dansen en oefeningen. Deze brengen je in diepe ontspanning. Door opeenvolging van actieve en rustige dansen herstelt de balans in je lijf. Je danst afwisselend op jezelf of samen met één of meer anderen. Je kan dansen op je blote voeten, dunne dansschoentjes of sokken.

Praktische informatie

Dinsdag van 19:45 tot 21:45 uur
Fortuinstraat 4, Amsterdam 
€130,- voor 10 keer (12 weken geldig)   /  losse les €15,-

 

Over The Growth Factor Y BV

Ik ben Hans Gierkink (1966), Singlecoach, Biodanzadocent en organisatie-adviseur voor goededoelenorganisaties

Ik ben sinds 20als singlecoach bezig mensen te begeleiden naar een nieuwe relatie. Mijn belangrijkste doel is om mensen te laten zien hoe je weer echt de verbinding kunt maken met de ander. Ik word heel blij als ik mensen kan helpen aan een fijne duurzame relatie. Ik werk heel praktijkgericht. Als we de oorzaak van jouw probleem duidelijk hebben, ga ik graag concreet met je aan de slag om te zorgen dat jij die fijne passende relatie krijgt. Dat staat voorop! Van oorsprong ben ik bedrijfskundige, maar heb later een gedegen beroepsopleiding gedaan als coach en ook vele cursussen en opleiding op het gebied van sociale vaardigheden en sociale interactie.

Naast coach ben ik Biodanzadocent. Ik geef sinds 2013 dansworkshops gericht op persoonlijke ontwikkeling en ben afgestudeerd als Biodanzadocent aan de Biodanzaschool van Rotterdam. Dansen is al ruim 25 jaar mijn grote passie. Ik ben begonnen met stijldansen, rock & roll en heb wat later meegedanst in diverse musicals. Toen ik genoeg had van “pasjes leren” heb ik “Biodanza” ontdekt. Mijn eerste Biodanzaworkshop was een heel bijzondere ervaring. Aan de ene kant vond ik het “apart” omdat het heel anders was dan wat ik gewend was. Zonder pasjes, gericht op gezondheid en welzijn in plaats van optreden. Maar aan de andere kant voelde ik me ook de volgende dagen heel erg lekker. Dat zorgde ervoor dat ik weer terug gegaan ben en me in Biodanza heb verdiept.


The Growth Factor Y BV

Hans Gierkink

Lijndenstraat 32 B
1018 PZ Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Biodanza Amsterdam Centrum