Dierentolk en creatie coach. Hart communicatie met je dier

Animos
Amsterdam

Dierentolk en creatie coaching • Ben je benieuwd wat je dier je wil vertellen? Sta je open voor de spiegel van je dier? • Wil je anders communiceren met je dier en de magie van je dier-en-vriend ontdekken? Interesse? Bel Susan Knauf +31646197029

Dierentolk en creatie coaching
Bij Susan Knauf kun je terecht voor dierentolk consulten, creatie coaching en workshops "Hartsverbinding met je dier". Voor mens én dier.
 
Voor jezelf en je dier
•  Wat wil mijn huisdier me vertellen?
•  Sta je open voor de spiegel die je dier je aanbied?
•  Wil je anders communiceren met je dier en de magie van je dier-vriend en jezelf ontdekken?

Dierentolk sessie
Ben je benieuwd wat je dier je wil vertellen? Wil je leren van je dier en jullie relatie verdiepen? Sta je open voor de spiegel van je dier en wil je een bewust gesprek met je dier? Dieren en kinderen zijn non verbaal intuïtief en reageren sterk op en spiegelen jouw energie.

Interesse?
Mail of bel voor een afspraak . Susan Knauf heeft ruim 18 jaar ervaring in het communiceren met dieren. De praktijk van Susan is gevestigd in Amsterdam (stadsdeel Oost-Watergraafsmeer).
 
Consulten vinden op afspraak plaats in de praktijk of telefonisch. Voor dierentolk-consulten neem je een recente foto of kleurenprint mee. Wil je je dier graag meenemen, informeer dan naar de mogelijkheden. Consulten zijn ook mogelijk in het Engels en Duits. Consults also possible in English.
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10:00-17:30 uur. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Over Animos

Susan Knauf

Dierentolk en creatie coach Susan Knauf volgde verschillende trainingen op het gebied van bewegen, communiceren met dieren en intuïtieve ontwikkeling. Zij werkt sinds 2005 als professionele dierentolk. Susan heeft een HBO opleiding Informatie & Communicatie en een biologisch-dynamische landbouwopleiding afgerond, gaf NME en ‘Omgaan met dieren’/’Kind en dier’ lessen aan kinderen en werkte in het bedrijfsleven en op diverse boerderijen. Susan deed de Transformational Presence Leadership & Coach Training bij Alan Seale. Naast dierentolk en coaching consulten, geeft zij workshops 'Dierenkracht in je hart' & 'Hart-communicatie met je dier' en lezingen over 'Communiceren met dieren'.

Inspiratie o.a.:
Transformational Presence Leadership & Coach Training graduate, TPLC Foundation Course, 2011 & 2016 Alan Seale
Opleiding 'Bewegen vanuit jouw Kracht', Gerbrand Martini
Progressive en Advanced workshops, Joe Dispenza
Opleiding tot Critical Alignment Yogaleraar (jaar 1)
Hondenspiegel, Corien Vallinga
EHBO op natuurlijke basis voor dieren, Casper Broekman
Animal Communication; Animals As Teachers and Healers; Energy Healing; Communicating with Nature, Marta Williams
Paardenpsychologie; Join-Up; Follow-Up, Annemarie van der Toorn
Communiceren met Paarden; Natuurlijk en Bewust Paardrijden, Terra Natura
Opleiding tot bloesemtherapeut bij Bram Zaalberg; diverse bloesemremedie workshops (Steve Johnson, Ian White)


Animos

Susan Knauf

Dulongstraat 42
1097 SB Amsterdam

Dierentolk en creatie coach. Hart communicatie met je dier