auralezen en intuïtie: persoonlijk consult (aura-reading), workshops, en meer

Intuïtie-in-Praktijk
Amsterdam

Consult ( aura-reading ) voor meer zelfbewustzijn, helderheid over je situatie en praktische aanwijzingen voor je dagelijks leven || Workshop auralezen en intuïtie ||

Aurareading / consult
Een individueel consult (auralezing) geeft je helderheid over jezelf en je omgeving,  en praktische aanwijzingen voor je dagelijks leven Dingen die je diep van binnen al wist worden bevestigd of krijgen een ander perspectief. Hierdoor krijg je weer energie en inspiratie voor zelfbewuste keuzes en stappen in je leven.  
Het consult duurt max.  anderhalf uur, kan ook via beeldbellen of telefoon en is inclusief geluidsopname.

Korte auralezing /  consult
Heb je even inzicht nodig over een korte vraag?   Wil je een beknopte scan van je energiehuishouding? Of eerst eens kennismaken met het fenomeen "aura-reading"? 
Voor dit soort momenten heb je genoeg aan een korte afspraak. 
Lengte consult: 20 minuten. Alleen via beeldbellen of telefoon. 

Zelf aan de gang met je intuïtie?  
Boek een workshop waarin je verbinding legt met je intuïtie door middel van  auralezen of collage maken.  Verzamel zelf een groepje belangstellenden (vrienden, collega’s, vrijgezellenuitje, … ) .
Deze workshops zijn ook prima om elkaar te leren kennen, het onderlinge contact te verdiepen of gewoon een fijne bijeenkomst te hebben. Geen eigen groepje, wel interesse? Laat het me weten. Bij voldoende belangstelling organiseer ik een workshop .

Over Intuïtie-in-Praktijk

Van beroep ben ik muziekdocent en auralezer. Voordat ik begon met auralezen werkte ik in de horeca, de theaterwereld en het (muziek)onderwijs.

Het intuïtieve / helderwetend vermogen zit in mijn familie, in m'n genen zogezegd.  Pas op latere leeftijd nam ik die aanleg serieus, ging ik het trainen en maakte ik er werk van.
Inmiddels geef ik alweer ruim 20 jaar -  en met liefde en plezier -  consulten en workshops in mijn eigen praktijk in Amsterdam.

Daarnaast zing ik als mezzo-sopraan in (project)koren,  geef ik op verzoek muziekles, en werk ik  in m’n moestuin.

Achtergrond 

  • Familie opstellingen en systemisch werk - Elly te Brake
  • Training intuïtie en auralezen (huidige benaming "intuïtie practitioner"   ) - Carolina Bont / Centrum Effectieve Intuïtie
  • Incidentele auraleeslessen - Margriet van Bentem
  • Aandachttraining (mindfulness heet dat nu), en praktische filosofie - School voor Filosofie
  • Zanglessen bij diverse docenten
  • Opleiding Schoolmuziek / docent muziek - Conservatorium Amsterdam

 


Intuïtie-in-Praktijk

Marjanne Hendriks

Linnaeusparkweg 180
1098 EP Amsterdam

auralezen en intuïtie: persoonlijk consult (aura-reading),  workshops, en meer