Tarot en Numerologie consulten voor inzicht en inspiratie op je pad

Tarot Salon De Reiziger
Amsterdam

Tarot & Energetische Numerologie consulten in De Pijp. De oude universele beelden van de Tarot en de symboliek van de getallen in je geboortedatum als richtingaanwijzers op je pad. Volledige reading net een stap te ver? Kort consult ook mogelijk!

Hallo lieve medereizigers, mijn naam is Marisca Ravesloot. Na ruim 25 jaar zo ongeveer overal te hebben gewoond ben ik ‘terug op het nest’ en woon weer op mijn geboortegrond. De reiziger is (eindelijk) thuis! 

Ooit las ik op een camper: “Wie nooit van huis gaat komt nooit thuis”. Deze simpele tekst heeft voor mij een diepe symboliek. Het kan op elk gebied in je leven van toepassing zijn en het zegt ook alles over hoe ik het leven zie. We zijn allemaal reizigers, ons leven is een reis. Je loopt met een heleboel mensen een stukje samen op, met de één wat langer dan met de ander. Maar het is altijd jouw eigen pad. Je loopt samen, maar in je eigen tempo en op je eigen manier.

Een Tarot/Numerologie reading is een fantastische, creatieve en inspirerende manier om inzicht in jezelf en je omgeving te krijgen. Een middel dat je verder kan helpen op je weg naar zelfkennis. Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden en daardoor wordt het mogelijk om eens door een andere bril naar verleden, heden en toekomst te kijken. De Energetische Numerologie waar ik mee werk is mondeling overgeleverd door de Sikhs en wordt ook wel Vedische Numerologie genoemd. Hierbij gaat het vooral om de energie die de getallen in jouw geboortedatum omgeeft. Dit is natuurlijk een prachtige combinatie met de Tarot en het versterkt elkaar op een magische manier! Heb je een vraag, opmerking of wil je een afspraak maken? Ik hoor het graag!

Over Tarot Salon De Reiziger

Als klein meisje was ik al gefascineerd door alles wat te maken had met de zon, de maan en de sterren. Ontelbaar vaak heb ik me afgevraagd hoe het toch kon dat de maan niet naar beneden viel en wie de zon naar boven trok als íe opkwam. Of de sterren niet eigenlijk allemaal vuurtjes in de hemel waren en wie die dan aanstak. En of er ook een grens was aan het heelal en zo ja, wat daar dan buiten was. Ook vroeg ik me al heel jong af wat ik hier nu eigenlijk kwam doen.

Later, toen ik groot was :), ben ik diverse opleidingen en cursussen gaan doen op spiritueel gebied. Ik heb overal ontzettend veel van geleerd. Alles vond ik geweldig en ik heb prachtige, boeiende en inspirerende mensen ontmoet, waaronder vrienden voor het leven. Toch vond ik niet wat ik zocht. 

Totdat ruim 15 jaar geleden de Tarot op mijn pad kwam. In deze prachtige beeldtaal met haar oude universele symboliek kwam voor mij alles samen. Ik voelde dat ik op mijn plek was en dat ik had gevonden wat ik zocht. Ik kwam thuis! In Tarot groepjes met een heleboel verschillende mensen die allemaal dezelfde passie en fascinatie voor de Tarot hadden, ging ik cursussen en workshops doen. Mijn diploma van Tarotiste behaalde ik in 2015. Oneindig dankbaar ben ik dat de Tarot op mijn pad is gekomen. En dankbaarheid is wat mij betreft de meest prachtige emotie die er is! 


Tarot Salon De Reiziger

Marisca Ravesloot

Daniël Stalpertstraat 104B
1072XL Amsterdam

Tarot en Numerologie consulten voor inzicht en inspiratie op je pad