tijdswandeling

Nina Boas
Amsterdam

Als kunstenaar bevorder ik luisteren en communicatie, verbind kunst, natuur en heling, begeleid groepen in het verkennen van innerlijke landschappen, en creëer inclusieve, empowerende ruimtes."

Nina Boas, beeldend kunstenaar en theatermaker, heeft trainingen gevolgd in de Art of Hosting, is geinspireerd door geweldloze communicatie en systeemrituelen. Ze streeft ernaar mensen te verbinden, met elkaar en met de natuur, door het bevorderen van luisteren en open communicatie. Als performer denkt ze graag mee, fungeert als verbinder en initieert projecten.  Haar droom is mensen te zien verbinden door workshops met een kunstenaars mindset, zoals tijdswandelingen, mindmaps en rituelen, om inspiratie te bieden en essenties van doelen te ontdekken.

Over Nina Boas

Theatermaker en beeldend kunstenaar werkt als beeldenmaker, maakt tekeningen, creëert performances, installaties, ervaring om meegenomen te worden op een (beeldende) reis.

Geïnspireerd door vormen van heling en zelf ontplooiing, vond ik rituelen, formats die ik met andere deelde in zoekprocessen, waar de ander of de groep zocht naar een essentie van een project of een vastgelopen conflict. Andere vormen van informatie genereren. Wij zijn een maatschappij dat veelal van uit ons denken uitvoert, maar ieder mens heeft een lichaam, emoties, en creativiteit. Daar mee verbinden lijkt tegenwoordig steeds moeilijker te zijn door de vormen van opvoeding, opleiding, sociale normen en misschien ook wel de rol van technologie. Doormiddel van creatieve opdrachten, improvisatie technieken, meditaties, rituelen en oefeningen breng ik groepen en individuen in een innerlijke reis. We kunnen vraagstukken onderzoeken, maar we kunnen ook verbinding maken met vergeten innerlijke gebieden.

 


Nina Boas

Nina Boas

Holendrechtstraat 14-1
1078 TT Amsterdam

tijdswandeling