Leading from Presence

URU Coaching & Meditation
Amsterdam

Ben jij klaar om je leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Ontgrendel je volledig potentieel met Leading from Presence.

Ben jij klaar om je leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Ontgrendel je volledig potentieel met Leading from Presence. 

Stel je een staat van compleet bewustzijn en ontspanning voor, waar je dieper inzicht en informatie kunt verkrijgen die eerder onbereikbaar was. 

Met Leading from Presence kun je op een dieper niveau verbinden met je team en hen leiden naar succes.

Wacht niet langer om de voordelen van Leading from Presence te ervaren. 

Laat me je helpen om deze krachtige staat te ontdekken en toe te passen in je professionele leven. 

Neem vandaag nog de eerste stap en neem contact met me op om meer te weten te komen.

Over URU Coaching & Meditation

Ik heet Erik en ben 54 jaar jong/oud. Ik woon in Amsterdam, hou o.a. van mijn vrouw Tetje en van mijn kinderen Boaz en Lis. Mijn leven is goed. Elke ochtend drink ik een heerlijke kop koffie in de Koffiesalon op de Utrechtsestraat. Ik sport een paar keer per week, soms in de sportschool en soms op de tennisbaan. Ik hou van dingen die bijna onzichtbaar zijn. Mijn werk en onderzoek is daarom meestal gericht op gebieden die bijna onzichtbaar zijn.Zo'n 25 jaar geleden, had ik het geluk om meegenomen te worden naar een Satsang. Daar werd ik gewaar van mijzelf als universeel gewaarzijn.Het gewaarzijn van mijn ware natuur is zich al 25 jaar lang aan het verdiepen, vereenvoudigen en belichamen.

In 2005 heb ik URU opgericht om mensen uit te nodigen om ook gewaar te worden van henzelf als universeel gewaarzijn of Presence.Geinspireerd door de oude Oosterse non-duale tradities, ontwikkelde ik een methode, de iets meer aansluit bij onze Westerse programmering. Ik noemde die methode destijds nu-meditatie. Inmiddels noem ik het Deep Presence Meditatie.Via workshops, groepsmeditaties, coaching sessies en conversaties heb ik de afgelopen 15 jaar honderden mensen geassisteerd dit innerlijk gewaarzijn in zichzelf te ontdekken.De afgelopen 5 jaar heb ik mij verdiept in het zenuwstelsel en de rol die Presence speelt in het helen van micro-trauma in het zenustelsel.De ervaringen die ik heb opgedaan en nog steeds opdoe, deel ik sinds 2021 via URU met mensen en bedrijven o.a. in Coaching from Presence trajecten.


URU Coaching & Meditation

Erik Falentijn

Quellijnstraat 36
1072XS Amsterdam

Leading from Presence