Executive coaching

RBTC Coaching
Vogelenzang

We gaan samen onderzoeken wat jou als directielid of manager blokkeert om nog succesvoller te worden, zodat je uit een rijker potentieel kunt gaan putten.

Hierdoor zul je nog succesvoller worden en door glazen plafonds heenbreken mocht dat nodig zijn, zodat een volgende promotie op je ligt te wachten.
Maar ook als je het best een beetje zwaar hebt, zal je met deze coaching ondervinden dat managen erg leuk en ontspannend kan zijn!
Door 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven (ICT’er, consultant, verandermanager en manager) kan ik me prima verplaatsen in de dagelijkse problematiek op het werk.
Ook persoonlijke problemen kunnen prima worden besproken zoals stroeve relaties met partners, kinderen, collega's en medewerkers.  

Over RBTC Coaching

Ik ben in 2004 gestart met mijn bedrijf RBTC Coaching. Ik werk als life-, transformatie- en executive coach vanuit mijn praktijk in Vogelenzang. Ik coach professionals, 'Nieuwe tijds kinderen/mensen', managers, spirituele-, hoogbegaafde- en hoog gevoelige mensen.

Na jarenlange intensieve studie naar belemmerende overtuigingen heb ik het boek 'Belemmerende overtuigingen - Laat je remmingen los en ga leven in vrijheid!' geschreven. Dit boek is overal te bestellen.

Bij hogeschool NCOI geef ik les in life coaching en psychologie. Daarnaast ben ik als examninator verbonden aan de coachopleiding.

WERKERVARING

Ik heb sinds 1980 bij veel bedrijven als interim gewerkt. Zoals ICT-consultant, ICT-ontwerper, projectmanager, fieldmanager en de laatste 5 jaar van mijn dienstverband als verandermanager bij Atos-consulting (KPMG-consulting). Hierdoor ben ik een specialist geworden in het analyseren en ordenen van bedrijfsprocessen. Ik zie snel welke bedrijfsprocessen inefficiënt werken, waardoor ik adequaat kan inspringen.
Als verandermanager heb ik me veel beziggehouden met coaching en het geven en ontwikkelen van trainingen, waardoor ik een mooie combi kan maken tussen het begeleiden van mensen en de zakelijke wereld.

OPLEIDINGEN

Ik heb Informatica en Psychosynthese (HBO toegepaste holistische psychologie) gestudeerd. Ook heb ik de opleidingen Toegepaste Spirituele Psychologie (bij ITSP), Neuro Linguïstisch Programmeren (bij BGL), Train-the-trainer (bij IAS) en Psychologische en Sociale Basiskennis (PSBK) met goed gevolg afgerond. 

Executive coaching