Duik in je volste zijn. Voor heldere inzichten, levenskracht en bewegingsvrijheid.

Duik in je volste zijn | Michelle van der Zee
Amsterdam

Wil je leven vanuit wie je wezenlijk bent? Ik begeleid je graag in de diepte van jouw avontuur.

JIJ BENT ZOALS DE ZEE

Jouw leven is als een zee. Altijd in beweging. Krachtig als golven op stormachtige dagen. Je kent wilde fases in je leven en ook periodes die kabbelend voorbij gaan. Soms lijkt je wereld troebel en dan, ineens, als vanuit het niets, wordt alles weer helder. Vaak beweeg je mee met eb en vloed, soms loop je tegen de klippen op. Je verlangt naar onbekende kusten of juist naar een thuishaven.

Mijn naam is Michelle van der Zee. Ik ben geboren en getogen aan zee. De zee is mijn inspiratiebron voor de rijkdom van de essentie en potentie die in iedereen te vinden is. Ik begeleid mensen in hun proces bij zelfontplooiing en bewustzijnsontwikkeling.

Ben je gestrand op een punt in je leven waar het niet langer klopt voor je? Heb je het gevoel alsof je bent vastgeraakt op een zandbank? Heb jij behoefte om de diepte van jouw zee te ontdekken? Verlang jij ernaar om in harmonie met jezelf en jouw omgeving te leven? Wil je meer bewegingsvrijheid en levenskracht ervaren? Kortom; wil je leven vanuit wie je wezenlijk bent? Ik begeleid je graag in de diepte van jouw avontuur.

Over Duik in je volste zijn | Michelle van der Zee

Ik ben opgegroeid in IJmuiden aan Zee, daar liggen mijn roots. De stormachtige jonge jaren in mijn leven hebben mij vormgegeven en de koers uitgezet. Ik ben regelmatig tegen de stroom ingezwommen en in de diepte van de zee gedoken.

Zo ontdekte ik de vele facetten van mijzelf en de koers die mij past. Het kind dat ik was, is opgegroeid tot de vrouw die ik nu ben. Ik woon samen met mijn partner en dochter in Amsterdam, de stad waar ik mij thuis voel. De zee uit mijn jeugd draag ik in mijn hart. Symbool voor wie wij in essentie zijn, als metafoor voor ons rijke innerlijke zijn.

Gedurende de afgelopen 10 jaar heb ik mensen begeleid in hun proces van zelfontplooiing en bewustzijnsontwikkeling. Dit deed ik vanuit The Respect Company; mijn praktijk voor coaching, counseling, therapie en yoga.

Mijn achtergrond ligt in het bedrijfsleven, waar ik vanuit verschillende HRM rollen steeds meer betrokken ben geraakt bij de ontwikkeling van organisaties en medewerkers. In die tijd heb ik mij psychologisch geschoold en de opleiding Transactionele Analyse afgerond.

Vanuit mijn interesse om het lichaam te betrekken in het therapeutische proces en mijn nieuwsgierigheid naar het energetische aspect hierin, heb ik twee Hatha yoga opleidingen gevolgd. Verder heb ik me verbonden aan het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie, Bodymind Opleidingen, School of Life en Vijnana Yoga, waar ik verschillende vervolgopleidingen, workshops en leer-therapieën heb gevolgd.


Duik in je volste zijn | Michelle van der Zee

Michelle van der Zee

Da Costakade 118 huis
1053 XB Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Duik in je volste zijn. Voor heldere inzichten, levenskracht en bewegingsvrijheid.