Biodynamische therapie en intuïtieve coaching

Praktijk Purity
Amsterdam

Wil jij weer stralen en levensenergie voelen? Laten we samen onderzoeken hoe jij weer terug kan bewegen naar wie jij werkelijk bent.

Er kan een moment in je leven komen waarop je niet meer straalt, je geen levensenergie meer voelt. 
Je houdt teveel ballen omhoog en je voelt jezelf tekort schieten op allerlei gebieden?
Ben je hooggevoelig en ervaar je dit als last in plaats van geschenk?

Ik bied jou een plek waar je je hart en lichaam en je zelfliefde weer kunt voelen.

Graag ontmoet ik jou in wie je bent en stem af op jouw essentie. In deze ontmoeting creëren wij een bedding waarin jij je terug kan bewegen naar wie jij werkelijk bent.
Een sessie vormt zich intuïtief en samen onderzoeken wij jouw gedachten, patronen, angsten door te voelen en te ervaren.

Ik pas verschillende technieken toe zoals meditatie, ademhalingsoefeningen en massage. Of we gaan samen wandelen in de natuur en nemen de omgeving mee in onze sessie.

Samen kijken wat bij jou past of past in het moment zelf. Zodat jij weer rust en ruimte ervaart in je hoofd, hart en lichaam. Tijdens de sessies pas ik aromatherapie toe. Een geur die bij jou past op dat moment - altijd door jou intuïtief gekozen. 

Graag wandel ik een aantal maanden met jou mee op jouw pad.

Over Praktijk Purity

Na jaren van tobben met psychosomatische klachten kwam ik een aantal jaar geleden in contact met een biodynamisch therapeut. Er ging een wereld voor mij open. Ik vond het fijn om te praten over mijn gevoelens, mijn hoge gevoeligheid en mijn angsten. Er kwam ruimte in mijn lichaam, mijn klachten verminderden en ik hervond mijn levensenergie. 
Na de therapie besloot ik om de 4-jarige HBO opleiding tot biodynamisch therapeut te volgen. Aansluitend heb ik de opleiding tot intuitief coach gevolgd. En heb ik mij verdiept in aromatherapie. 


Praktijk Purity

Claudia Nieuwenbroek

Eerste Jan Steenstraat 26E
1072 NL Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Biodynamische therapie en intuïtieve coaching