Adem- & Lichaamswerk met aandacht

The Essence of Presence
Amsterdam

Met zorg en aandacht een op maat gemaakte ervaring creëren staat voor mij centraal. In mijn sessies heb ik de intentie om je wezenlijk te laten voelen en luisteren naar wat zich binnen in jou afspeelt.

Ik hanteer een holistische filosofie, waarbij je werkt aan het herstel van de natuurlijke balans van je lichaam op fysiek, emotioneel, sociaal, spiritueel en mentaal niveau.

Massage, verbonden ademen en voetreflexologie zijn prachtige holistische tools die je in staat stellen om je opnieuw bewust te worden van je innerlijke ruimte en vloeibaarheid. Je komt meer in contact met je lijf en met jezelf. Er is dan ook plaats voor nieuwe energie die ervoor zorgt dat je je vrijer voelt in je lichaam en je leven.

Door middel van diepe, aandachtige weefselmanipulatie, het vrijmaken van gewrichten en door bewust te ademen, kunnen we samen de plekken vinden in je lichaam waar zich mogelijk (onderdrukte) emoties hebben vastgezet en je van verkrampingen bevrijden.

Hoe bijzonder is het dat je zelf over diverse instrumenten beschikt waarmee je je staat van zijn heel concreet kunt beïnvloeden: ingebouwde superkrachten om zowel je lijf, je psyche als je bewustzijn te hacken? We gaan samen onderzoeken hoe je deze innerlijke kracht kunt aanspreken.

Ik verheug me erop je op mijn massagetafel te mogen ontvangen!
Hartelijk, Jessica

Over The Essence of Presence

Persoonlijke ervaring is de beste leermeester.

Door een gejaagd en stressvol bestaan zocht ik lange tijd naar meer rust in mijn leven. Naar de mogelijkheid om me meer door mijn hart en minder door mijn hoofd te laten leiden. Een massage opleiding bracht de opening.

In 2009 behaalde ik mijn diploma tot masseur bij Holos Academie voor Massagetherapie in Utrecht. Daarna volgden diverse trainingen en master classes, waaronder Myofascial Energetic Release, Voetreflexologie en meer recent een opleiding tot Ademcoach.

Lichaamswerk is niet alleen een passie, maar ook een leidraad voor mijn eigen leven; een bewustwordings-proces met vallen en opstaan. Het is ongelooflijk dankbaar werk. Ik geniet er steeds weer van om mensen lichaamsbewustzijn en vooral een gevoel van innerlijke ruimte te mogen bieden. En, waar nodig, (pijn)verlichting.

Naast de inspiratie die het werk met cliënten geeft, blijf ik mijn technieken ontwikkelen. Mijn pad als Holistisch Bodyworker en Ademcoach zal nooit eindigen.

Het mooiste vind ik dat de twee krachtigste eerste levensbehoeften samenkomen in mijn werk: ademen en aanraking.

Jessica Felsenthal


The Essence of Presence | Adem- & Lichaamswerk met aandacht

Jessica Felsenthal

WG-plein 550
1054 SJ Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Adem- & Lichaamswerk met aandacht