Relatietherapie voor ondernemende mensen (stellen en individuen)

Alex Berendsen Relatietherapie
Amsterdam

Relatietherapie voor ondernemende mensen Alex Berendsen is een EFT-relatietherapeut in Amsterdam die professionals helpt met relatieproblemen. Zijn aanpak is vooral geschikt voor ondernemende mensen zoals ondernemers, zzp’ ers, managers en coaches.

RELATIETHERAPIE VOOR ONDERNEMENDE MENSEN (stellen en individuen)
Relaties lopen niet altijd op rolletjes en soms kom je er met je partner niet helemaal uit. Als ondernemend persoon los je natuurlijk het liefst gewoon zelf je problemen op. Je bent op je werk niet anders gewend. Maar in je relatie kunnen de problemen zich soms opstapelen, zodat je echt even niet meer weet hoe het verder moet. 

Alex kan zich goed identificeren met professionals die willen werken aan hun relatie. Denk daarbij aan ondernemers, DGA’s, zzp’ ers, managers, leidinggevenden, coaches en trainers. Hij heeft zelf jarenlang in de corporate wereld gewerkt en is nu meer dan 10 jaar coach en EFT-relatietherapeut. Hij herkent de relatieproblemen waar professionals tegenaanlopen en zijn aanpak past daar goed bij. Hij behaalt binnen 5 sessies resultaten.Professionals vinden het lastig om hulp te vragen en de stap naar een relatietherapeut te zetten. Zij zijn zelfredzaam en lossen hun problemen het liefst zelf op. Vaak speelt ook een gevoel van falen en schaamte een rol. Toch is de keuze voor een relatietherapeut een kwestie van pragmatisch zijn. Als je tegen hetzelfde probleem aan blijft lopen, haal dan de oplossing waar die te vinden is: bij de relatietherapeut.

Je bent welkom om kosteloos een kennismakingsgesprek met mij te hebben.

Over Alex Berendsen Relatietherapie

Jaren geleden beleefde ikzelf twee crises

Eerst werd ik door een reorganisatie ‘overbodig’ en zag ik mijn gedroomde carrière als succesvolle bankier in rook opgaan

Daarna bereikte ook mijn liefdesleven een dieptepunt en vroeg ik mezelf af of ik gedoemd was alleen en liefdeloos door het leven te gaan.
 
Ik kwam erachter dat de meeste gangbare therapieën en methodes mij niet verder hielpen. Ze bleven aan de oppervlakte van mijn probleem. Totdat ik de ‘reis van de held’ tegenkwam. Een prachtige methode die op het oog tegenstrijdige elementen in mijn karakter heel goed kon vangen: het extraverte en het introverte. Het krachtige en het gevoelige.
 
Een nieuwe wereld opende zich voor mij. Ik leerde mijn eigen innerlijke stem weer horen, en ontdekte dat hier mijn eigen moeiteloze kracht zit: het begeleiden van mensen die een enorme potentie hebben, zolang ze goed afgestemd zijn op zichzelf en hun eigen ‘gebruiksaanwijzing’. Dat is nu wat ik met veel liefde en energie doe.

Ik hou van mensen zoals jij die snel denken en doen, en tegelijkertijd een groot empathisch vermogen hebben. Dat zijn grote kwaliteiten, als je weet hoe je ze kunt ‘besturen’.Je bent welkom om in een kennismakingsgesprek te kijken of we een klik hebben en ik je verder kan helpen.


Relatietherapie voor ondernemende mensen

Alex Berendsen

Elandsstraat 17 - 1
1016 RW Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Relatietherapie voor ondernemende mensen (stellen en individuen)