Wandelcoaching | | Pelgrimstochten | Retraites | Bewustwording | Natuur

KO´AN Training
Landsmeer

Word pelgrim voor een week en ontdek de kracht van: Eenvoud, Verbinding, Verdieping en Avontuur. Lekker buiten onderweg zijn en op een ontspannen manier jouw Eigen-Wijsheid aanboren op een 6-daagse begeleide Walk of Wisdom!

Ga mee op ontdekkingsreis op de Walk of Wisdom. Een pelgrimstocht vanuit Nijmegen over onverharde paden en door glooiende landschappen over de grens met Duitsland. De overnachtingen langs de route zijn afwisselend, eenvoudig en avontuurlijk. We zijn zes dagen onderweg en lopen 18-22 km per dag. Als een echte pelgrim neem je je eigen rugzak mee, dus alles wat je achter laat is mooi meegenomen!

Reis naar binnen
Dit is niet zomaar een wandeltocht, maar vooral een reis naar binnen. We gaan op pad aan de hand van een thema of vraag en onderweg werken we met storytelling, kleine opdrachten, ervaringsgerichte oefeningen, stilte of juist een goed gesprek. We begeven ons op onbekend terrein en van geijkte paden. Letterlijk en figuurlijk. Een prachtige manier om jezelf beter te leren kennen in de ontmoeting met anderen.

Praktische info
Data
1ste editie: ma 14 t/m za 19 sept 2020
2e editie: ma 5 t/m za 10 okt 2020
Start- en eindlocatie: Nijmegen – Wijchen

Investering: €499,-
Inclusief programma en begeleiding, 5 overnachtingen met ontbijt en startpakket Walk of Wisdom. Exclusief lunch, diner en overige persoonlijke uitgaven.Samen met Annemieke Oost van DailyPilgrim begeleid ik deze reis. We zijn beide  bevlogen pelgrim en professioneel coach/trainer. We gaan op pad met max. 8 deelnemers en we houden rekening met de COVID-19 maatregelen.
 
Aanmelden of info:
jenneckekoantraining / 47 41 05 05
Proeven van de route? walkofwisdom

JUST TAKE ONE STEP TO RESET AND FEEL THE EXCITEMENT OF THE JOURNEY!

Over KO´AN Training

Mijn naam is Jennecke Stradmeijer en ik werk als trainer en levenscoach
Na jaren te hebben gewerkt projectleider binnen de design branche stond ik in 2011 op het randje van een burn-out. Toen in de daaropvolgende jaren duidelijk werd dat onze kinderwens niet in vervulling mocht gaan brak een periode van diepe rouw aan en kwam ik in contact met Phoenix Opleidingen in Utrecht. Dat voelde als thuiskomen, een plek waar je je eigen plek terugvindt en waar hoofd, hart en lijf bij betrokken wordt. Bij hen heb ik diverse opleidingen en workshops gevolgd en heb ik mijn passies herontdekt, ervaar ik levensenergie en zingeving in mijn werk. Dat gun ik iedereen. 

Er is moed voor nodig om onszelf te laten zien, vol te leven en in verbinding te zijn. Levensplezier creëren en doen waar je diep van binnen naar verlangt. Mijn ervaring is dat mijn gevreesde uitkomst niet de realiteit is. Iets uitspreken met een dierbare vind ik zo spannend, bang dat de relatie op het spel staat. Als ik het met een open hart en in kwetsbaarheid kan uiten, ontstaat er juist verbinding. Leven vanuit liefde en aandacht, voor jezelf en de ander, daar wil ik graag aan bijdragen. Graag kijk ik vanuit een holistische perspectief waarbij alles met elkaar is verbonden is, metaal, emotioneel, fysiek en spiritueel.
KO’AN Training is ontstaan vanuit de wens naar zachtheid, verbinding en eerlijkheid in het leven.

DE ECHTE ONTDEKKINGSREIS IS GEEN SPEURTOCHT NAAR NIEUWE LANDSCHAPPEN, MAAR HET KIJKEN MET NIEUWE OGEN.

 


KO'AN Training

Jennecke Stradmeijer

Van Beekstraat 284
1121 NW Landsmeer

Wandelcoaching |  | Pelgrimstochten | Retraites | Bewustwording | Natuur