Coaching from Presence

URU Coaching & Trainingen
Amsterdam

Ik coach je terug in verbinding met je ware natuur. En met de essentiële delen in je zelf, die zijn genegeerd of langzaam werden vergeten. Ik help je zelf te ervaren wat Presence is en train je in de kunst van Presencing.

Op bepaalde momenten in ons leven hebben we vanuit een nieuwe bron begeleiding nodig om de beste weg vooruit te vinden. 

Hoewel ons denkvermogen en gevoel over het algemeen geweldige hulpmiddelen zijn om door het leven te navigeren, kunnen er situaties ontstaan waarin denken of voelen niet langer in staat zijn om duidelijkheid, inspiratie of verbinding te creëeren. Wanneer dit gebeurt, is dat een betrouwbare indicator dat je verbinding met de kern van wie je bent, verstoord is. 

Het is tijd om de verbinding met je essentie weer te herstellen. 

Ik coach je terug in verbinding met je ware natuur. En met de essentiële delen in je zelf, die zijn genegeerd of langzaam werden vergeten.
Zo krijg je de mogelijkheid om wederom vanuit Presence te leven.

Presence is de ervaring van eenheid met de levensbron in je kern.
Presencing is de beweging van terugvallen in Presence.

Ik help je zelf te ervaren wat Presence is en train je in de kunst van Presencing.

Over URU Coaching & Trainingen

In 1986 ben ik naar Nijenrode gegaan om bedrijfskunde te studeren. Na mijn studie ben in verscheidende bedrijfstakken werkzaam geweest. Eerst als werknemer, daarna als freelancer en later als zelfstandig ondernemer.
Ik hou van nuance en diepgang, ben T-shaped, hou van samen iets nieuws creeeren, ben creatief, kan nauwkeurig voelen en doorzie snel de essentie in complexiteit.

In 2005 heb ik URU (you are you) opgericht om mensen uit te nodigen om zelf hun fundamenteel gewaarzijn direct te ervaren en daarmee hun zelf-onderzoek te verijken. Geinspireerd door de oude Oosterse non-duale tradities, ontwikkelde ik zelf een methode, de iets meer aansluit bij onze Westerse programmering. Ik noemde die methode nu-meditatie. 

Via workshops, satsangs, conversaties en samenzijn heb ik de afgelopen 15 jaar als nu-meditatieleraar, vriend of coach, honderden mensen geassisteerd dit innerlijk gewaarzijn in zichzelf te ontdekken. 

De afgelopen 5 jaar heb ik mij specifiek verdiept in in de belichaming van fundamenteel gewaarzijn. Als non-duaal gewaarzijn belichaamd wordt, ontstaat er Presence. 

De ervaringen die ik heb opgedaan en nog steeds opdoe, deel ik via URU met mensen en bedrijven in Coaching from Presence trajecten.


URU Coaching en Trainingen

Erik Falentijn

Quellijnstraat 36
1072XS Amsterdam

Coaching from Presence