Meer energie en passie in je leven? Ontdek het met de unieke Ikigai lifestyle coaching

Branding Diva | loopbaan en personal brandingcoach
Amsterdam

Heb je minder energie dan je lief is? Wil je onderzoeken waarin nu écht jouw passie zit en waar je energie van krijgt? Wil je helder krijgen wat bijzonder is aan jou? Doe de workshop Vind je Ikigai op 29-01-2021.

Als Ikigai lifestylecoach weet ik dat het bij ALLES wat je laat zien gaat het om uitstralen van jouw PASSIE, je persoonlijkheid en professionaliteit! In mijn unieke Ikigai coaching kijken we naar waar je naar verlangt en welke Ikigai wijsheden je helpen om dit te realiseren. 

Wat broedt er onderhuids en wil naar buiten? Ik ben er om je hierin te inspireren en je mogelijkheden aan te reiken.

De één vindt het fijn om tot de essentie te komen van waarom hij/zij doet wat hij doet en helder te krijgen wat hij/zij in de wereld wil zetten. De ander vindt het tijdens de Ikigai lifestylesessie fijn om ideeën aangereikt te krijgen voor meer energie en passie voor dagelijkse dingen. Tijdens de coachingsessies gebruiken we de geheimen van Ikigai, The Work van Byron Katie en DiSC profielen. 

Het is een ontspannen en leuke manier om naar je leven en jouw persoonlijke voorkeuren te kijken. Wie ben jij van nature, wat voedt jou en waarvan lekt jouw energie weg? Coaching met Brenda raakt altijd een diepere laag, maar is verre van zweverig en praktisch toepasbaar.

Wil je een Ikigai voorproefje? Doe dan de gratis Ikigai invuloefening op mijn website. Ga naar sbit.ly/Ikigaioefening.

Hartelijke groet, Brenda Serrée | Ikigai spreker, trainer en lifestyle coach

 

Over Branding Diva | loopbaan en personal brandingcoach

Ik ben blij als jij tijdens de Ikigai lifestyle oaching met enthousiasme, ideeën en heldere focus naar buiten gaat treden op een manier die goed voor je voelt en die je volhoudt. Dat je weet wat je kunt doen om meer energie te hebben en passie te voelen voor wat je doet. Dat is wat ik je van harte gun. En het is mogelijk! 

Hartelijke groet, Brenda Serrée | Branding Diva


Ikigai - Live your purpose

Brenda Serrée

P/a Conscious Hotel Vondelpark
Amsterdam

Meer energie en passie in je leven? Ontdek het met de unieke Ikigai lifestyle coaching