Coaching voor professionals met lifestyle gerelateerde spanning & stress klachten

Cosmic Chi
Amsterdam

Cosmic Chi helpt zelfbewuste, ambitieuze professionals met een onregelmatig, hectisch leven die lifestyle gerelateerde spijsverteringsklachten, spanning, stress & slaapproblemen ervaren aan rust in buik, lijf en hoofd.

Cosmic Chi Coaching & Therapie richt zich met het diverse complementaire holistisch aanbod op het aanbieden van een zo compleet mogelijk pakket om de natuurlijke staat van evenwicht en balans te herstellen. Dit kan zijn door middel van coaching, consultancy en holistische therapie of door een combinatie van deze. Daarnaast worden er regelmatig workshops georganiseerd met interessante onderwerpen die altijd zelf praktisch toe te passen zijn.

Bij elke vorm van dienstverlening van Cosmic Chi is een belangrijk doel je altijd naar huis te laten gaan met hernieuwde inspiratie en praktische tips die je zelf kunt toepassen, om gezondheid en balans te herstellen waar nodig is en om volledig in je eigen kracht te staan.

Om je een indruk te geven van één van de holistische therapieën die ik aanbied, hieronder een video over Chi Nei Tsang Healing Harmony Tok Sen, gemaakt tijdens mijn aanwezigheid op Universal Healing Tao Master School in Noord Thailand in augustus 2017. Chi Nei Tsang Healing Harmony Tok Sen is bij uitstek geschikt om in te zetten bij peesklachten en klachten die hieruit voortvloeien.

Mocht het aanbod je aanspreken maar je weet niet zeker of het passend is bij de klachten of vragen die je hebt, aarzel dan niet mij een mail te sturen. Ik help je graag verder.

Over Cosmic Chi

Gezondheid, energie, voeding, fit zijn en de invloed hiervan op ons gevoel van fysieke, emotionele en geestelijk welzijn hebben me altijd op positieve wijze in hun greep gehad. In eerste instantie lag mijn focus daarbij op voeding en sinds 2005 richt ik me op het het geven van holistische voedingsconsulten, met als speerpunt een op de persoon toegesneden benadering. Elk lichaam werkt anders, ieders situatie is anders, geen one size fits all.

Mijn persoonlijke interesse en ervaringen met vastenkuren sijpelden op een gegeven moment door in mijn werk. Ik realiseer me terdege dat vasten en ontgiften niet iedereen aanspreekt, maar veranderingen doorvoeren in voedingspatroon en levenstijl vinden nu eenmaal meer vruchtbare grond in een schoon lichaam. Van 2014 tot 2018 heb ik met name in Zuid Oost Azie gewoond en ben werkzaam geweest als Health & Detox Manager in Thailand.

Om nog meer resultaat te behalen in het opschonen van het lichaam, voor pijn vermindering en om de reset nog een extra boost te geven, ben ik me in deze jaren verder gaan professionaliseren in diverse holistische therapieën. Deze zijn allen gericht op het opheffen van energetische stagnaties, verklevingen en blokkades. Het stimuleren en bevorderen van de circulatie van energie, bloed en lymfe kickstart namelijk het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Ik houd van reizen, andere culturen proeven, afwisseling, dingen ontdekken en leren, ik breng graag tijd door in de natuur, ik wissel socializen af met tijd voor mezelf en ben trotse 2e moeder van een meisje van 10.


Cosmic Chi

Willie Meester

Sloterkade, 148H
1058HN Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Coaching voor professionals met lifestyle gerelateerde spanning & stress klachten