De Loopbaancoach voor het volle hoofd

Www.inktviscoaching.nl
Amsterdam

Mijn psycholoog kan mij niet verder helpen in de context van werk, en een coach kan mij niet verder helpen bij mijn volle hoofd. Je herkent je in ADHD/ADD of gewoon veel onrust in je hoofd, in je lijf. En wil je (weer) ervaren wat wel werkt voor jou.

Uit je comfortzone? Of er juist in?

Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan eruit komt? Een beetje coach zal al snel zeggen: kom uit je comfortzone. En stel je eens voor: Je bent de hele tijd bezig met dingen die je moeilijk vind, loopt rond met de angst om te falen, of misschien wel met de angst dat anderen zien dat je er eigenlijk niets van snapt. Dan loop je al de hele dag buiten je comfortzone toch? Het lukt niet om je eigen keuzes te maken dus je stelt dingen uit. En wat je wilt is rust, genieten, zelfvertrouwen, je nuttig voelen, ergens goed in zijn. Hoe zou het überhaupt zijn in jouw comfortzone? En hoe rek je die vervolgens op. Zodat je niet steeds terugvalt in oude patronen en gaat vertrouwen op nieuwe!.

Je kunt mij terecht voor individuele coaching en trainingen. Je werkt o.a. aan zelfvertrouwen, zingeving, energie, zelfbeeld, waarden, over- en onderprikkeling, gezonde stress-pretbalans, relatie(s), communicatie, plezier en autonomie/ plek innemen, grenzen. 

Dit doe ik vanuit mijn achtergrond als Psycholoog (VU, 2000), Gecertificeerd Loopbaancoach (Balansgroep 2017), NLP (Master, 1e verdieping Zoetermeer) en Counselor (SCN, 2023)

De coaching is in mijn praktijk in Amsterdam. 

 

Over Www.inktviscoaching.nl

Sinds eind 2017 heb ik mijn eigen praktijk als Coach. En voor mijn doen is dat best lang. Mijn CV bestaat vooral uit banen waarbij ik na 1,5 jaar wel zo een beetje het doorhad en weer wat anders wilde. Tot ik de vrijheid van ondernemen ontdekte en ik een horecabedrijf overnam in 2010. Ik ben een doener met een redelijk goed stel hersens. Dus ergens is er altijd iets in mij dat praktische dingen wil proberen. Gewoon doen. En iets in mij dat de wetenschapper wil uithangen. Vooral leren, weten, ontdekken. Hoe fijn om te ervaren dat die twee dingen ook in één flow kunnen werken. 

In mijn praktijk combineer ik mijn achtergrond als Psycholoog, met alle praktische ervaringen die ik zelf opdeed, en de ervaring en kennis van een reeks gedegen opleidingen en trainingen die ik de afgelopen 5 jaar heb gevolgd. O.a. NLP Master bij de 1e verdieping, Systemisch werk, Registercoach (balansgroep) en Counselling (SCN). Aangevuld met een breed aantal workshops op het gebied van het brein, voeding/ leefstijl en intuïtie. 

Ik ben 46 jaar, getrouwd, twee pubers, een hond en twee katten en woon in Amsterdam. Ik groeide op in Hoofddorp en heb de nodige herkenning met een vol hoofd, onrust, een gas- en rempedaal die niet lekker samen werken en emotionele rollercoasters. Ik geniet van de natuur, sporten, Chi Kung en slapen.


Inktvis Coaching

Babs Geurts

Jacob Marisstraat 1hs
1058 HW Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

De Loopbaancoach voor het volle hoofd