Loopbaan en Levensmissie

Levenswijs
Amsterdam

Loopbaan en jouw Levensmissie

Werk vinden vanuit Passie, wat is je Levensmissie?

Als je eenmaal weet met welk doel je op Aarde bent, zal je meer richting en zingeving ervaren. Het geeft meer energie. Als je weet wat je Levensmissie is krijg je een instrument in handen dat werkt als een kompas. Het helpt bij het maken van keuzes, het geeft richting, je weet beter waar je op moet letten.

Ik geloof dat als je ten volle wilt leven je Heel moet zijn, in Balans. Vanuit Heelheid stroomt je beker over en dan kun je het beste van jezelf met de wereld delen. Sinds ik mijn Levensmissie heb leren kennen is mijn leven meer Heel geworden. Ik twijfel minder of ik wel de juiste keuzes maak en of ik wel op de goede weg zit. Ik weet waarom ik hier ben.

Ben jij toe aan een nieuwe baan of een nieuwe richting in je leven? Twijfel je over welke richting je op moet en of je wel de juiste keuzes maakt? Neem dan contact met mij op. Ik werk met de Life Mission Keys methode om jouw Levensmissie te bepalen zodat ik jou kan helpen met het maken van de beste keuze. Maar dat niet alleen. Je zult:

 •          je hogere missie leren kennen
 •          meer focus krijgen
 •          zien wat je doelen zijn
 •          snappen wat je blokkades zijn en die opruimen
 •          zien welke relaties goed voor je zijn
 •          jouw unieke energie succesvoller kunnen inzetten
 •          een positieve bijdrage kunnen leveren aan de wereld

Over Levenswijs

Mijn grootste en diepste wens als kind was: een wijze oude vrouw te zijn. Maar pas rond mijn dertigste ben ik aan “soulsearching” gaan doen en heb ik heel wat therapieën en cursussen gevolgd.

Inmiddels had ik me zover aangepast aan dat wat er van mij verwacht werd dat ik me niet meer herinnerde een Wijze Oude Vrouw te willen zijn. Ik doorliep de Universiteit, ik koos voor een richting die me wel leuk leek en nog steeds wist ik het niet.

Nu vele jaren verder, ben ik aangekomen waar ik als kind al zo graag wilde zijn. Ik weet nu wat mijn Levensmissie is namelijk Leren en Vertrouwen.

Dat is wat ik doe: jou Leren hoe je bij je Unieke Levens Bestemming kunt komen en je helpen Vertrouwen te hebben in jezelf. Zodat je volledig tot bloei kunt komen, in de wetenschap dat dit het is waarvoor je hier gekomen bent. Met dat vertrouwen kun je de hele wereld aan.

Ervaring

Ik heb gewerkt. als loopbaan- en re-integratie coach en maak gebruik van verschillende coachingstechnieken en -methodieken. Mijn energetische gevoeligheid gebruik ik om te reflecteren wie jij bent en wat je hier komt doen. Alles zit al in jou, ik hoef het alleen nog maar aan je te laten zien.

Mijn coachingsprogramma's hebben een duidelijke structuur en we werken naar een doel.

Ik bied structuur, helderheid en inzicht.

CV

 • Opleiding tot Healer en Reader
 • Klinische Psychologie
 • Jungiaanse Psychologie en Astrologie
 • Diverse coachingsopleidingen
 • Kunstgeschiedenis en Archeologie


Levenswijs

Isis Walstra

Wessel Ilckenstraat, 21
1066GX Amsterdam

Loopbaan en Levensmissie