Holistische massage

AAND8
Amsterdam

Loop je al jaren tegen dezelfde dingen aan? Word je daar weleens moedeloos van? Massage bij AAND8 kan helpen. Vroeg of laat ga je ontdekken dat je meer ontspant, lacht en beter in je vel zit. Soms merkt je omgeving dat eerder dan jijzelf ;-).

Mijn massages worden gegeven vanuit een holistische visie: het lichaam wordt als een geheel gezien, alle elementen zijn in balans: fysiek, psychisch, emotioneel en spiritueel. In optimale status zijn er geen klachten, energie kan goed stromen: je zit goed in je vel.

Als er bij een van deze elementen verstoring ontstaat, heeft dit invloed op andere gebieden en is een massage heel doeltreffend.

Voorafgaand aan de massage kun je je aangeven wat je wensen zijn en alle mogelijke vragen stellen. 

AAND8 biedt ondermeer:

1. Massage met natuurlijke olie: Klassieke-, Zweedse of sportmassage

2. Massage zonder olie: Fu Jing Tao

Zonder olie verschilt de druk: deze varieert van 0 tot 50 gram. Het effect is daarentegen onverwacht sensationeel en werkt diep door.  Combinatie van 1 en 2 is een manier om uit te vinden wat je het prettigst vindt.

3. Massage workshop: als je je partner wilt verrassen met een massage of je wilt leren hoe je elkaar een fijne massage kunt geven, dan is dit het ideale cadeau! De gever kan de instructies volgen, zodat degene die gemasseerd wordt een heerlijke 4-handen massage ontvangt! Neem ruim de tijd, vaak wil degene op tafel de gever ook laten ervaren en wordt er gewisseld.

De massages vinden plaats op de plaats van voorkeur: bij je thuis / bij AAND8.

Over AAND8

Na 15 jaar lesgeven op MBO en HBO wilde ik meer creativiteit kwijt in mijn werk en startte in 2000 met het ontwerpen en realiseren van interieurs voor bedrijven en particulieren. 

Vele mooie projecten en een burn-out in 2011 later, pakte ik ter ontspanning mijn oude massage opleiding op. Dit bleek zo goed te werken voor mijzelf als voor de mens op tafel, dat het al snel meer inkomsten genereerde dan mijn ontwerp werk. Ik kon dan ook aan den lijve ondervinden dat een goede massage lichaam, ziel en geest weer in harmonie kan brengen.

Het is een vak waarbinnen eindeloos valt te leren en ontdekken, echt heerlijk!


AAND8

Marian Olijkan

Oeverpad
1068PM Amsterdam

Holistische massage