Eerbied voor wat is. Massages en lichaamswerk

Amagdala
Amsterdam

Gemasseerd worden is meer dan ontspannen. Door je regelmatig te laten masseren kunnen lichaam en geest overzicht creëren, zit je lekkerder in je vel, word je energieker, ga je stralen en slaap je beter.

Ben je gespannen, wens je meer stabiliteit of juist veerkracht? Wil je simpelweg ook rust in je lijf ervaren. Een massage bij Amagdala is meer dan gewoon ontspannen. Het geeft je ruimte om in dialoog te gaan met wat in het lichaam speelt en vrij te laten wat klaar is om los te laten.

Mijn massages variëren van zacht verbindend tot stevig en verfrissend. Ik bied je een plek om jouw kwetsbaarheid, moed en ziel te (h)erkennen in jouw lichaam. Je bent welkom.

Heb je interesse, boek je afspraak via mijn website.

Over Amagdala

"Het doel der opvoeding is een kind te laten worden wat het al is". Een zin ooit genoemd door Kees Boeke. Een zin die mij bewust en onbewust heeft gevormd.

Ik zal mij voorstellen, ik ben Magda Donders, masseur en cultureel freelance.

Bij de kunstacademie in Utrecht ontwikkelde ik mij tot kunstenaar en docent waarna ik met mijn creatieve blik en nieuwschierigheid diverse pubers heb mogen begeleiden om te transformeren tot mens met een basis van wat meer rust en grip. Door de hectiek van het onderwijs kwam ik met mindfullness en diverse lichaamsbewuste cursussen en workshops in aanraking. Dit interesseert me nog enorm en het werken op een middelbare school ontwikkelde zich tot het geven van creatieve wokshops aan kinderen jongeren en volwassenen.

Ondertussen ben ik een paar jaar geleden gestart met een opleiding tot massagetherapeut en heb ik mijn eigen massagepraktijk Amagdala geopend. De naam komt van mijn voornaam en de Amygdala, een amandelvormig orgaan in de hersenen dat betrokken is bij emotieonele geheugen vorming en instinctieve reacties. 

De combinatie van lichaamswerk, filosofie en speelsheid zijn in mijn volledige leven ingeweven. Het gedachtengoed van Freud, Jung, Johnson, Levine, Lowen, Maté en Pierrakos inspireren me zo sterk dat ik nog lang niet uitgeleerd ben. Met kennis, creativiteit en nieuwsgierigheid als invalshoek geef ik mijn massages vorm.

Ben jij ook nieuwsgierig geraakt neem eens een kijkje op mijn website amagdala of boek daar meteen online een afspraak.


Amagdala

Magda Donders

Kanaalstraat 77-2
1054XA Amsterdam

Eerbied voor wat is. Massages en lichaamswerk