Balans en speelsheid in het lichaam. Massages en lichaamswerk

Amagdala
Amsterdam

Gemasseerd worden bij Amagdala is meer dan ontspannen. Ik zie het graag als een preventief onderhoudsmiddel voor het lichaam, een soort liefdevolle apk keuring :D Het stimuleert de bloedsomloop en zet gedachte en gevoel weer opnieuw in perspectief.

Ben je gespannen, wens je meer stabiliteit in je lichaam of zelfs speelsheid? 

Met diverse zachte en stevige ontspanningsmassages wordt je bij Amagdala ontmoet. Om te ontdekken waar de spanning vandaan komt en te genieten van de vrijheid waar de spanning niet zit. Beiden zijn namelijk bij Amagdala even belangrijk. Samen onderzoeken we in stilte of als je dat fijn vind met woorden welke signalen voor jou bekend zijn en welke nieuw.

O.a. ontspanningsmassage, intuitieve massage, deep tissue, zweedse massage, bindweefsel, voetreflexologie, dans massage en focus technieken biedrt ik je graag. Mijn massages variëren van liefdevol zacht verbindend tot doortastend stevig en verfrissend.

Heb je interesse, dan zie ik je snel!

Over Amagdala

Ik zal mij voorstellen, ik ben Magda Donders, masseur en cultureel freelance.

Bij de kunstacademie in Utrecht ontwikkelde ik mij tot kunstenaar en docent waarna ik met mijn creatieve blik en nieuwschierigheid diverse pubers heb mogen begeleiden om te transformeren tot mens met een basis van wat meer rust en grip. Door de hectiek van het onderwijs kwam ik met mindfullness en diverse lichaamsbewuste cursussen en workshops in aanraking. Dit interesseert me nog enorm en het werken op een middelbare school ontwikkelde zich tot het geven van creatieve wokshops aan kinderen jongeren en volwassenen.

Ondertussen ben ik in 2018 gestart als ontspanningsmasseur en heb ik in 2019 mijn eigen massagepraktijk Amagdala geopend. De naam komt van mijn voornaam en de Amygdala, een amandelvormig orgaan in de hersenen dat betrokken is bij emotieonele geheugen vorming en instinctieve reacties. Deze slaan spanning op in het lichaam wanneer ze vast blijven zitten kan dat behoorlijk zeer doen of ledematen koud doen aanvoelen.

De combinatie van lichaamswerk, filosofie en speelsheid zijn in mijn volledige leven ingeweven. Het gedachtengoed van Freud, Jung, Johnson, Levine, Lowen, Maté en Pierrakos inspireren me zo sterk dat ik nog lang niet uitgeleerd ben. Met kennis, creativiteit en nieuwsgierigheid als invalshoek geef ik mijn massages vorm. Daarnaast volg ik diverse trainingen zoals bindweefsel massage en voetreflexologie, volg ik een training core energetics en volg ik een vakopleiding tot massagetherapeut.

Hoe zit het met de balans en speelsheid in jouw lichaam?

Kom langs voor een massage, tot snel!


Amagdala

Magda Donders

Kanaalstraat 77-2
1054XA Amsterdam

Balans en speelsheid in het lichaam. Massages en lichaamswerk