Enjoy(ce)! Thaise Yogamassage

Enjoy(ce)! Yoga en Massage
Amsterdam

De Thaise Yogamassage verbetert jouw gezondheid en werkt zowel ontspannend als vitaliserend. Je spieren worden liefdevol aangepakt en opgerekt. Kom in balans en in contact met je lijf en je gevoel. Gun jezelf nu deze bijzondere ervaring bij Enjoy(ce)

Enjoy(ce)! Een Traditionele Thaise Yogamassage
van Joyce Bosch

Ervaar diepe ontspanning en harmonie

Voel je herboren na een Thaise Yogamassage!

Een gezond, flexibel en soepel lichaam
Deze massage is een bijzondere vorm van lichaamswerk en combineert vloeiende bewegingen met ritmische drukpunt-massage en diepe yoga-strekkingen. De massage is geschikt voor iedereen – stram of super lenig – en geeft een gevoel van diepe ontspanning en harmonie. Ook maakt het de spieren soepel en de gewrichten sterker, activeert het de bloedsomloop en wordt balans gebracht in de energiebanen. De Thaise Yogamassage verbetert de gezondheid en werkt zowel ontspannend als vitaliserend.

Gun jezelf deze bijzondere ervaring
Niet alleen je spieren worden aangepakt en opgerekt. Ook je geest wordt gestretcht. Hoe meer je loslaat, hoe effectiever de massage. Na afloop stroomt je energie weer. De massage brengt je in balans en in contact met je lijf en je gevoel. Gun jezelf rust, ruimte en aandacht. Ga de liefdevolle verbinding met jezelf aan en laat je masseren volgens een combinatie van traditionele technieken. De massages van Enjoy(ce)! zijn een bijzondere beleving.

Graag tot ziens op mijn mat!
Joyce Bosch – Enjoy(ce)! Yoga Massage

Over Enjoy(ce)! Yoga en Massage

Joyce Bosch is ervaren Thaise Yogamassage therapeut en biedt jou een bijzondere beleving.

Tijdens diverse opleidingsreizen door India,Thailand en Laos heeft zij zeer uiteenlopende massagetechnieken geleerd te combineren in het werken met en lezen van het lichaam. Terug in Nederland besloot zij zich helemaal hier op toe te leggen en hiervan een echte specialisatie te maken. In haar praktijk ‘Enjoy(ce)!’ in Amsterdam helpt zij mensen met zowel het in balans brengen als ook het stretchen van lichaam en geest om er vervolgens weer beter mee te verbinden.

Je kunt bij Joyce terecht voor Coaching, Workshops en diverse massages (Thaise Yogamassage, Stoelmassage, Oliemassage, Therapeutic Flying) en Partner Yoga.


Enjoy(ce)! Yoga en Massage

Joyce Bosch

Bartholomeus Diazstraat 40H
1057 TD Amsterdam

Enjoy(ce)! Thaise Yogamassage